Hjälpa till pall för barn

Hjälpa till pall är en pedagogisk leksak som grundas på Montessoripedagogiken. Laga mat tillsammans med ditt barn - gör det roligare och enklare med en hjälpa till pall. Vad är då en hjälpa till stol eller hjälpa till pall som det också kallas för? Jo det är nämligen den bästa tänkbara hjälpande möbeln när barnet är äldre än ett år. En hjälpande hand som du kan använda i hela hemmet. Där barnens säkerhet alltid kommer i första hand. Har man barn som kommit upp i en ”kan själv!”-ålder är detta den ultimata hjälpen för dig. En pedagogisk leksak som bjuder på mycket glädje! Hos oss kan du även få middagstips eller tips om bakverk som du enkelt kan laga med ditt barn.

🏆 Populärast
Pris 1599 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka
Barnbord och stå pall

Pris 1399 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

Vit kokspall fran Meow baby
Pris 1699 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 3-9 arbetsdagar
Välj mellan 3 olika höjder

Grå kökspall Scandi
Pris 1489 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 3-9 arbetsdagar
Reglerbar höjd

Vad är en hjälpa till pall?

  1. Rolig, pedagogisk leksak & hjälpmedel för ditt barn
  2. Grundas på Montessoripedagogiken – barn-centrerat lärande
  3. Säker och trygg lösning

Förutom de pedagogiska och roliga fördelarna för både barnet och föräldern, kan du själv andas ut och inte vara orolig när barnen så gärna vill hjälpa till. Att vända sig om i köket och ta något från kylskåpet eller fixa till något på spisen medan ni lagar mat tillsammans med barn är inte längre något bekymmer utan bara ett trevligt och glädjefyllt moment som du delar tillsammans med barnet. Only Handmade presenterar ett urval med flera olika modeller på hjälpa till pall, så att du kan hitta just den modellen som passar din familj och dina barn.

Hjälpa till pall för barn – en pedagogisk leksak

Det som tidigare enbart var känt som stegpall för barn har nu fått en ordentlig uppgradering. Både vad gäller glädje och säkerhet i och med genomtänkta barnpallar. En hjälpa till pall är en innovativ barnmöbel för barn med många användningsområden. Jämför man exempelvis med en trappstegs-pall för barn, vilket varit populärt i köket under många år, så är det väldigt tydligt hur barnets säkerhet blir mer påtagligt med en genomtänkt hjälpa till pall. I ett uppfällt läge är det nu enkelt att stå vid köksbordet eller hjälpa mamma och pappa hacka gurka vid diskbänken.  Att laga mat eller baka med barnen kommer att bli en helt ny upplevelse, det kan vi garantera.

Du som förälder kan avslappnat fokusera på matlagningen. Samtidigt som du kan prata med barnet och pedagogiskt förklara varje steg, utan att behöva jämnt snegla över med blicken för att vara säker på att ditt barn inte sträcker sig efter något och ramlar. Varför inte ta med några leksaks grönsaker till ditt barn och låta det hela bli ett pedagogiskt lärande, där hackandet utförs med exempelvis en träkniv för barn.

Barn är väldigt nyfikna till sin natur; ”vad gör mamma nu?”, ”vad har pappa i handen?” är frågor som inte längre behöver leda till frustration. Nu kan du investera i en hjälpa till pall för barn som sprider mycket glädje.  Hos oss på Only Handmade kan du hitta två olika modeller av dessa smarta lösningar Stå Upp & Sitt eller Stå Upp.

Använd montessoripedagogiken med hjälp av en hjälpa till pall

Montessoripedagogiken  – barn-centrerat lärande – att engagera ditt barn i vardagliga sysslor. Matlagning kan vara komplicerat i sig men med ett litet barn vid sidan av blir det ännu mer märkbart. Därför är just detta en perfekt och fantastisk barnpall för barn för att aktivera ditt barn och skapa en inkluderande atmosfär hemma. Montessoripedagogikens grundtankar går ut på att engagera ditt barn i vardagliga sysslor. Enligt montessoripedagogiken kommer barnen att vilja lära sig mer, om barnen har roligt när de lär sig.

Förutom de givna fördelarna med att använda sig av en hjälpa till pall för barn vid matlagningen så är listan på användningsområdena i hemmet oändliga. Vilket du som småbarnsförälder säkerligen redan märkt.

Ibland är det helt enkelt som mysigast att sitta och pyssla vid köksbordet eller annat högre bord. Fram med pyssel-lådan vid bordet och ha kul. Även familjens minsta barn kan äntligen ta del, se allt och själva hjälpa till på sitt sätt. Att hjälpa till pall är lätt att flytta på när ingen står på den ger dessutom barnet bättre självkänsla. Men även möjlighet att själv kunna bestämma eller visa var man helst vill vara delaktig.

Bortsett från alla fantastiska egenskaper som barnpall medför till barnen. Samt även din relation till barnen så är det finurliga att den modellen Step up som återfinns hos Only Handmade även utan problem kan användas av vuxna. Du behöver inte längre använda dig av en separat stegpall som kommer vara i vägen. Till exempel när du vill komma åt den högsta hyllan eller torka damm ovanför köksskåpen. Utan har nu tillgång till en fantastiskt och enkel möbel som kan användas av hela familjen. Från det minsta barnet till den största familjemedlemmen!

Modellen Stå Upp och Sitt – För utvecklande lekar med kreativa funktioner

Hjälpa till pall Stå Upp och Sitt är inte enbart hjälpa till pall. Du kan dessutom med ett par enkla steg omvandla den till ett utsökt barnbord.  Vad kan vara bättre än att hjälpa mamma och pappa i köket medans ditt barn ser allt som görs. För att sen själv tack vara dess lätta vikt kunna flytta den till exempelvis bokhyllan. Kanonbra produkt för att se vad ens storasyskon letar efter och vara med och se allt i ögonhöjd. För att därefter slutligen bestämma sig för att det är dags för att rita eller pyssla lite och kunna göra det vid en och samma hjälpa till pall.

Pedagogiskt, lätt och ekonomiskt är bara förnamnet. Att vika om en step’n sit är barnsligt enkelt. Inledningsvis är det givetvis bra om du som förälder instruerar hur man går till väga, särskilt med mindre barn. Men därefter är det inga konstigheter att skapa en egen liten sittmöbel som är helt perfekt för att rita eller hitta på andra kreativa lekar.

Modellen Stå Upp – Den bästa praktiska lösningen i köket

Den bästa praktiska lösningen i både köket är utan tvekan en hjälpa till pall modellen Stå Upp. Barns nyfikenhet har ingen begränsning. Ibland känns det dessutom som möjligheterna för utforskning i framför allt köket inte heller har någon begränsning. Så varför inte hjälpa till med barnets utforskning medan du själv kan känna ett lugn. Hjälpa till pall – en pedagogisk leksak som engagerar ditt barn och bjuder på mycket glädje. Passar utmärkt som 1 års present.

Att exempelvis tvätta händerna i köket blir inte bara en rolig aktivitet som du gör tillsammans med ditt barn. Utan även pedagogiskt och lärorikt då vikten av hygien överförs direkt och med full insyn från barnet. Vill man fokusera än mer på handtvättningen är det inga som helst problem. Både du själv och större barn har lätt att flytta sin Stå Upp hjälpa till pall till badrummet eller toaletten. Barn tar efter oss i allt vi gör. Varför då inte göra det till en vana. Att exempelvis ha sin hjälpa till pall ståendes i närmaste badrum till ytterdörren för att alltid tvätta händerna när man kommer hem, för att därefter enkelt flytta den till köket när det är dags att laga mat tillsammans. Betala tryggt och säkert med Klarna och BankID.

Hjälpa till pall