Leksaker 1 år – den ultimata guiden för världens bästa leksaker!

leksaker 1 år
Onlyhandmade

Leksaker 1 år – Världens bästa pedagogiska leksaker online

Ett års ålder är en otroligt innehållsrik tid för barnens utveckling. De lär sig en massa nytt såsom utforskar helt nya sociala förmågor, kliver över språkliga barriärer, gör jättekliv i sin motoriska utveckling och mycket, mycket mer.  Allt detta sker givetvis i interaktion med omvärlden, och inte minst deras barnleksaker.

Inlägget är i samarbete med följande butiker: BabyV, Babyland, Kidsdreamstore, Bonti, Lekia, Litenleker, Stor&Liten sist men inte minst Åhlens.

Leksaker från 1 år – till gudmor och gudfar

Som till exempel förälder, gudmor, gudfar eller annan anhörig till barnet kan det däremot vara svårt att hitta något passande för barnet, eller man kanske helt enkelt lider av idétorka. Därför kommer vi här med världens bästa leksaker online, de bästa tipsen för ettåringar och äldre. Då barnen är det käraste vi har och barns utveckling går hand i hand med deras leksaker kommer följande tips i stor utsträckning vara både pedagogiska och utvecklande, vissa som uppmanar till lek och andra som tillfredsställer barnens kreativa ådra.

Då ettåringar allmänt inte är så köns-medvetna ännu anser vi att alla tips gäller för båda tjejer och pojkar. I urvalet kommer alla hitta något som passar, oavsett om man är specifikt ute efter unik design, vurmar för ekologiska och naturliga produkter eller är allmänt förtjust i bedårande hantverk.

Utvecklande och pedagogiska leksaker för barn från 1 år

Utvecklande och pedagogiska leksaker för barn från 1 år kan vara allt från en byggsats, simpla träleksaker för barn till en helt vanlig sandlåda. De pedagogiska och utvecklande leksakerna är helt enkelt ämnade för, eller bidragande till barnets fortsatta utveckling och uppmanar ofta till mer kreativa lekar. Ettåringar är på en upptäcktsfärd utan dess like och vissa faser kan komma periodvis. När rörelseförmåga och motorik ökar intensivt får kanske den fina och unika sångboken komma till användning mer sällan. Istället blir barnet mer intresserad av träleksaker eller något annat där den kan börja öva på sitt hantverk.

I den här åldern märker man också hur finmotorik börjar bli allt tydligare i den motoriska utvecklingen. Barnet utforskar världen allt mer med fingrarna istället för munnen och många föräldrar har nog märkt av ett allt mer intensivt användande av det så kallade pincett-greppet. Att känna med händerna blir också ett allt mer viktigt verktyg i att lära känna sin omgivning och lära sig än mer.

Böcker till 1 års present

Är man istället i en språklig fas kan det vara just tvärtom och böcker blir högintressant och då kan man ju passa på som förälder att utveckla barnets kommunikationsförmåga. Vid det här laget börjar även barn yttra sina första ord och därefter ökar ordförrådet snabbt.

Därför har vi här valt presentera leksaker som kombinerar olika slags utveckling, eller andra mer specifika och unika leksaker både till användning och design som kan tillfredsställa båda barn och en förälder som är förtjust i inredning. En salig blandning helt enkelt för att hitta den bästa leksaken för en ettåring.

Leksaker från 1 år – våra allra bästa tips

1. Tipi tält

En tidlös favorit i exklusiv utformning eller klassisk design. Tipi tälten passar dessutom utmärkt för många olika åldrar och utvecklingsfaser, om det nu är tittut lekar som är högst på dagordningen eller en gigantisk byggsats som skapas i kombination med tipi tältet och kuddar som man har hemma. Dessa tält väcker givetvis även barnens ådra för kreativa lekar och glöm inte heller att gärna ha med barnen när tältet monteras ihop då ettåringar och även äldre barn tycker att det är både roligt och utvecklande att ta del av de vuxnas sysslor.

 

Åhlens tipi tält
Pris 799
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid Snabba leveranser

 

Lektält Star
Pris 299
Fri frakt Fri frakt över 499
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Lätt att göra rent
Enkelt att fälla ihop
Uppfällbar dörr och roliga fönster

 

Paviljong lekält
Pris 1999
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Stort och rymligt

 

Vi rekommenderar varmt även Babyland.se som har billiga och prisvärda lektält, för att se produkten klicka på bilden nedan. Priser från 199 – 1199 kr.

Lektält - 1 års present

1199.-

Litenleker.se ett urläckert utbud med stora tipi tält från Kids Concept  – perfekt för flerbarnsfamiljer. För att komma till urvalet klicka på bilden nedan, finns i olika färger!

2. Lektunnel

Ettåringar börjar bli väldigt rörliga, koordinationen förfinas och lusten att utforska sin omgivning kan bli enorm. Lektunnlar i sig brukar vara väldigt flexibla och kan användas för en lång rad olika lekar och ger upphov till många fina lekstunder. Har man dessutom syskon eller vänner på besök blir det hela ju givetvis extra spännande.

Superfina och prisvärda lektunnlar kan du hitta hos Stor & Liten, för att se utbudet klicka på bilden nedan. Pris – under 200 kr!

Lektunnel - 1 års present

199.-

 

 

Dessutom är det en delvis avgränsad och framför allt säker lekyta, särskilt då ettåringar eller strax därefter kan få lust att klättra på allt möjligt. I det ligger även den pedagogiska vinsten i att uppmuntra barn till aktiva lekar men med en hänvisning till ett säkert område.

3.Bollhav – världens roligaste leksaker från 1 år

Handtillverkade bollhav med mjuka kanter är en väldigt populär produkt som har tagit Skandinavien med storm! Bollhaven från  LitenLeker fylls med giftfria plastbollar och allt material som används är OEKO-TEX certifierad, allergifri och barnvänlig. Pris från 635 – 999 kr.  Många olika färger och storlekar. Klicka på bilden nedan.

leksaker 1 år - bollhav

Från 699.-

Bollhavet bjuder på flera timmars lek och ger utrymme för kreativa och påhittiga äventyr. Ett tips – för att skapa ett mysigt krypin kan du hänga en sänghimmel över bollhavet – på det sätt kan du även skapa en mysig oas för att vila och läsa.

 

4. Leksakskök

En given favorit som ger utrymme för både fin-motorisk utveckling och en uppsjö av kreativa lekar. Extra roligt blir det om man lägger till leksaksmat av olika slag för att laga på sin lilla leksaksspis.

Eller varför inte diverse giftfria och ej ömtåliga paket så barnen kan härma föräldrarna. Ettåringar kommer börja så småningom allt mer efterlikna och härma det som föräldrarna gör och detta är en perfekt leksak för just det.

Letar man efter leksaker online och söker efter leksakskök hittar man ett brett utbud i olika prisklasser och utformning, oavsett om man är ute efter träleksaker eller något lättare. Vi personligen är super förtjusta i utbudet hos Stor&Liten.

 

Jabadabado leksakskök
Pris 1095
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Tillbehör ingår
Griffeltavla ingår

 

Sebra leksakskök
Pris 1395
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Välj mellan grå eller rosa
Rekommenderad ålder 2+
Stabil konstruktion

 

Lil Friends Play leksakskök
Pris 1839
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 4-7 arbetsdagar
Perfekt för flerbarnsfamiljer
Rekommenderad ålder 3+

För att komma till hela urvalet hos Stor&Liten klicka på bilden ovan – brett urval, billiga priser och snabba leveranser. Många multifunktionella kök, där även spisplattan tänds och barnen har mycket glädje av att öppna och stänga luckor. Även de bästa tillbehören till leksaksköket kan du hitta hos de.
Hur smidigt som helst och uppskattas verkligen av tjejerna! Ett roligt tillägg bland leksaker från 1 år som passar bra till köket är givetvis leksaksfrukter och annan leksaksmat.

5. Gåvagn med många detaljer – för aktiva lekar

Väldigt roligt och utvecklande på en och samma gång! Grovmotoriken övas medan man går med vagnen och de mindre detaljerna finslipar finmotoriken, väldigt användbart över en längre tid särskilt då barnens intresse och nyfikenhet kan variera i de olika faserna. Är barnet i ett skede då de första stegen precis börjat tas är en lära gå vagn en ypperlig leksak. Vissa exemplar har även inbyggda sångfunktioner, andra ljud eller tal.

Gåvagn - leksaker 1 år

439.-

 

aktivitetsvagn

699.-

Hos Stor&Liten kan du hitta ett urval med lekfull design och gåvagnar med inbyggda sångfunktioner. Pris från 299 – 899 kr.

 

Gåvagn med musik - leksaker 1 år

799.-

En bonus för språkutvecklingen då föräldrarna kan peka på detaljerna och fråga vad det är eller så kan barnen lyssna på sången och de talade orden. Är man i en grov-motoriskt spännande fas kan det speciellt för pojkar vara bra att samtidigt höra sånger och ljud då det är vanligt att flickor börjar prata tidigare, lite hjälp på traven helt enkelt!

6. Böcker – leksaker 1 år – en stor favorit

En ettåring älskar repetition. Kombinationen av just repetition och språklig utveckling utmynnar i en fantastiskt rolig lek i pekböcker. Den sociala interaktionen med föräldrarna blir dessutom stärkt. Föräldrarna känner sina egna barn bäst. Det bästa är ändå utbudet av pekböcker kan du hitta till exempel hos Designtorget och BabyV. Handgjorda och unika pekböcker, pekböcker som låter, teman med djur, kläder, färger, pekbok i trä… ja listan är oändlig!

Vi rekommenderar att du köper en pekbok med lite tjockare sidor. Tunnare sidoblad går lätt sönder och ettåringar har inte alltid så bra kontroll över händerna ännu. Gör boken ljud är detta ett super plus i kanten. Exempelvis en bok med djur som gör ljud när man klappar på bilderna – WOW! En rolig och pedagogisk leksak till ettåringar! Det finns verkligen mycket att välja mellan men här listar vi topp tre fantastiskt roliga böcker för ettåringar som vi på Only Handmade verkligen rekommenderar:

leksaker 1 år

295.-

bok - leksaker 1 år

129.-

babblarna-bok - leksaker 1 år

159.-

 

Leksaksbutiker online - Designtorget
Leveranstid 2-4 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 499 kr
Öppet köp Ja - 30 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Nej
Produkter av hög kvalitét
Prisvärd
Fri frakt över 499.-

7. En gunghäst eller gungdjur – en leksak för ettåringar som utvecklar motoriken

 

Gunghäst - leksaker 1 år

Pris: 1195.-

 

gungdjur - leksaker 1 år

Pris: 795.-

Superfina gunghästar för både pojkar och flickor hittar du hos Stor&Liten. Priser mellan 800 – 1400 kr.

 

8. Badleksaker

Glöm inte bort att utvecklande och pedagogisk lek även kan bedrivas i andra element! Därför kan barnens badtillfällen gärna bestå av roliga lekar. Med badleksaker kan barnen både utforska omvärlden i en annorlunda miljö och känna på hur vatten påverkar motoriken.

Vissa badleksaker är mer kreativa i sitt slag och ändrar exempelvis färg när de blir blöta. Andra varierar kraftigt i storlek som uppblåsbara badleksaker. Variationerna är många och kan syfta från simundervisning till lek, möjligheterna är oändliga! Ett perfekt alternativ bland leksaker 1 år om man vill utforska något nytt. Ett brett och genomtänkt urval hittar du hos BabyV. Klicka på bilden nedan.

Vattenleksaker - 1 år

 

badleksaker

79-199.-

9. Leksaksbilar eller leksakscykel att åka i –  för aktiva lekar

Leksaksbilar för barn finns i alla möjliga färger och former. De som vi syftar till här syftar däremot till de större varianter av leksaksbilar och cyklar som barnen själv kan sitta i och köra runt med. Beroende på vilken utvecklande och pedagogisk del man är ute efter finns både självgående och modeller där barnen använder sig av motorisk utveckling för att själv knuffa fart med benen eller knuffa på ett annat syskon vilket dessutom stärker den sociala interaktionen dem emellan. Ett brett urval med leksaksbilar och cyklar hittar du hos LitenLeker. Klicka på bilden nedan för att se urvalet. Pris från 300 till 2000 kr.

Bil för barn från 1 år

380-1800.-

Gå cykel

1295.-

leksaker 1 år - cykel

900-1300.-

 

10. Rutschkanor – en given favorit bland leksaker 1 år


Unika handgjorda rutschkanor i trä  Dessa inomhus rutschkanor i trä är tilltänkta för barn från 1 år man kan givetvis användas då föräldern anser att det är lämpligt såvida barnet hålls under uppsikt. Ett perfekt tillskott till det lekfulla barnrummet som kommer att användas många år framöver både tack vare att varje unikt exemplar är högkvalitativt hantverk men också för att rutschkanorna i sig täcker ett brett ålders spann och är omåttligt populära i många år som de flesta föräldrar märkt av. En snygg och stilren design gör det dessutom lätt att anpassa med resten av sin heminredning eller barnrumsinredning. Mångas favorit från barndomen som nu åter kan hitta hem!

 

Vit rutschkana inomhus
Pris 1799
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

 

Pris 2599
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

 

11. Bubbelmaskin eller vanlig bubblare

En leksak som sprider mycket glädje. Små barn uppskattar verkligen bubblor – en enkel present som är en riktig glädjespridare. Pris 10 – 499 kr. Vill du piffa upp presenten kan du till exempel köpa till en stor flaska med påfyllning, så att det räcker längre. Vad kan vara häftigare än att fylla sin första födelsedag med massa, massa bubblor! Ett billigt och bra alternativ för leksaker 1 år!

Bubbelmaksin för barn från 1 år

79-299 kr.

12. Aktivitetstavla eller aktivitetslåda

Aktivitetstavlor och aktivitetslådor är den mångsidiga leksaken som kan hålla ettåringar sysselsatta i timmar. Med många prylar att titta, känna och höra på aktiveras alla sinnen och aktivitetstavlan verkar plockas fram även när barnen blivit aningen äldre, trots att de egentligen är tänkta för små barn.
Aktivitetstavlor och aktivitetslådor med många funktioner fungerar även över tiden just för att de tilltalar barnet i dess olika faser då funktionerna är så pass många. Ett brett urval med rimliga priser hittar du hos LitenLeker. Klicka på bilen nedan för att komma till urvalet.

 

aktivitetskub för barn
Pris Från 249.-
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-5 arbetsdagar
Förbättrar koncentrationen
Bidrar till kreativitet
Utvecklar finmotorik
Brett urval

 

 

 

jabadabado-stapelbar-kub-djur

249.-

 

 

jabadabado-klossar-teddy

299.-

13.Barngunga – en riktig glädjespridare för ettåringar

Barn vid 1 års ålder ÄLSKAR att gunga! Vi har inte träffat en enda ettåring som inte gillar det. På marknaden finns det både inom-och utomhus barngungor.  Vi rekommenderar starkt att kikar in hos Videung of Sweden – barngungor och babygungor tillverkad per hand.  Videung of Sweden är verkligen bäst i test när det kommer till barngungor!

 

Videung of Sweden barngunga
Pris Från 799.-
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 4-10 arbetsdagar
Maximal vikt 25 kg
Från 6 månader upp till 3 år
Perfekt ettårspresent

 

 

Billigare lösningar hittar du hos Stor&Liten – kanonbra urval med plastgungor, trägungor för inomhus eller utomhus användning. För att komma till urvalet klicka på bilden nedan.

Gunga - leksaker 1 år

99-299.-

14. Knop pussel med stora bitar

Vanliga pussel i all ära men knoppar gör det enklare för ettåringar att få grepp. Det gör pusslet mycket roligare att undersöka. Pussel utvecklar barnets koordination och finmotorik. Se gärna till att du köper ett pussel med stora bitar så att det inte blir för svårt för en ettåring. Tänk även på att det finns lagom antal bitar. Max 8 stycken räcker gott och väl för en ettåring.

Barn älskar djur och det blir ett roligt och pedagogiskt sätt att lära och utvecklas! Knop pussel kan du exempelvis hitta hos Bonti, klicka på bilden nedan:

Knopp-pussel för barn vid 1 år

99.-

 

15.Barnpool – leksaker från 1 år för varma sommardagar

Om vädret tillåter är barnpool ett fantastiskt tillskott ute i trädgården, altanen eller annars utomhus med nära tillgång till vatten. Vid bra väder hjälper dessutom värmen och solen till att hålla vattnet varmt och behagligt. Vilket är särskilt bra då familjens minstingar kan vara känsliga för kyla.

Barnpool - leksaker 1 år

299-399.-

Förutom motoriska egenskaper som utvecklas, fast här istället utomhus, kan man göra mycket spännande runt barnpoolen. Ta lite vatten och vattna blommor i närheten, bygg små barkbåtar eller något annat där den sociala interaktionen med barnet stärks och det bjuds på många pedagogiska lek- och lärandestunder. Har man inte lika mycket tur med vädret kan man alltid ta in barnpoolen och fylla den med kuddar. Hos jollyroom.se hittar du prisvärda barnpooler för alla smaker och tillfällen!

 

16.Hjälpa till pall – en pedagogisk leksak som engagerar barn

Hantverk när den är som finast och mest praktisk, hitta din egen learning tower hos Only Handmade. Ett handgjort redskap som samtidigt fungerar som en väldigt rolig leksak. Med sin stilrena design är det inte bara ett vackert tillägg hemma utan funktionen är oslagbar: barnen kan både härma föräldrarna med DET de gör, DÄR de gör det. Låt barnet stå med i köket, vid bordet och alla andra hushållssysslor för den delen.

Stå Upp och Sitt hjälpa till pall
Pris 1599
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka
Barnbord och stå pall

 

Pris 1399
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

 

Vit kokspall fran Meow baby
Pris 1699
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 3-9 arbetsdagar
Välj mellan 3 olika höjder

Tack vare en learning towers speciella design kan du ha barnet bredvid dig när alla dessa sysslor utförs, utan att vara rädd för att barnet skulle ramla eller skada sig på annat sätt. Men det bästa är att barnet får uppleva allt på nära håll, en pedagogisk vinning utan dess like. Barn som redan har en stabilare finmotorik kan ju givetvis även själv hjälpa till, eller varför inte låtsas hacka en leksaksgurka bredvid mamma eller pappa när de lagar middagen? Samtliga modeller är helt och hållet unikt hantverk och vissa modeller går även att med ett par enkla steg göra om till små bord, se bilden ovan.

 

Kreativa leksaker för barn från 1 år

Kreativa leksaker är ett ypperligt tillfälle att kombinera lek och vidareutveckling av en kreativ ådra hos barn även då grunden till kreativitet hos dem ofta är obegränsad. Även om ettåringars lekar och leksaker inte har lika tydliga gränsdragningar som dessa kapitel, och trots rådande dominant fas så leks det lite med allt, tycker vi på Only Handmade att det är väl värt att även kika på mer renodlade kreativa leksaks tips för ettåringar då barnen är nyfikna till naturen och leken gör det lättare att förstå omvärlden. Här kommer således världens bästa leksaker online som går mer åt det kreativa hållet!

17. Lättare instrument. Exempelvis slagverk som barntrumma eller xylofon

Från det att prasslande och låtande ting har varit populärt i en ännu yngre ålder verkar många ettåringar själv bli förtjusta i att skapa ljud. Barntrumman passar även de barn och åldrar med simplare koordinationsförmåga och är dessutom ett utmärkt redskap för att öva på detta och motoriken. Att trumman sen gör häftiga ljud som man själv skapat är ju ett absolut extra plus i kanten.

Urläckert urval med trummor och xylofoner hittar du hos Stor&Liten, klicka på bilderna ovan för att se urvalet.

Leksaker 1 år - musikinstrument

79-129.-

musikinstrument - leksaker 1 ar

159.-

Det sägs att barn upp till ett år upptäcker världen och från ett till tre år erövrar världen, och vad passar inte bättre att göra det med än ett eget trumsolo! Föräldrar som önskar kontrollera ljudvolymen i hemmet kan dessutom finna glädje i att det finns utbud på leksaksinstrument online som har tillhörande volymreglage. Genom musiken kan man dessutom hitta andra gemensamma uttryckssätt än ord.

18.Barnmöbler – barnbord och stolar för barn

Låt barnen ha tebjudning, pyssla med sina pekböcker i sin alldeles egna möbelgrupp i lekhörnan eller som tidigare nämnt göra det de blir allt mer förtjusta i att göra, härma föräldrarna!

Medan barnen kan involveras i en uppsjö av kreativa lekar är detta även en fröjd för stilmedvetna föräldrar då dessa barnbord och stolar går i en exklusiv skandinavisk retrostil som förgyller heminredningen. Stolarna är beklädda med slitstark velour som bidrar till en väldigt generös livslängd på möblerna, så att de även kan njutas under lång tid framöver då lekarna utvecklats eller man fått tillskott till familjen. Klicka på bilden för att se mer. Kanonbra priser!

Leksaker 1 år - barnbord och stolar

Pris mellan 800 – 1299.- beroende på design.

19.  Duplo eller andra byggklossar för ettåringar

Den tidlösa klassikern för yngre barn som ettåringar och källan till ändlös kreativitet. Följ instruktionerna eller låt fantasin sätta gränserna, med en massa fördelar för finmotoriken och trivsamheten i att bitarna är dubbelt så stora som klassisk Lego.

Brett urval med Duplo hittar du hos Stor&Liten. Klicka på bilden för att se urvalet.

Duplo - leksaker 1 år

89-199.-

Dessutom kan det vara ett ypperligt tillfälle att genuint inte bara ta del av barnets glädje utan njuta av själva leksaken som förälder och låta den inre civilingenjören komma till liv medan den sociala interaktionen med barnet frodas. Härligt nog kan man även ha med dessa byggklossar över lång tid framöver. Kreativiteten och fantasin utvecklas och klossarna i sig sätter inga begränsningar.

Billiga leksaker för barn från 1 år

20. Spadar och andra grävredskap

Simpelt, ej väderberoende och väldigt kreativt! Med några enkla spadar och platshinkar kan man ha timvis med roliga och kreativa lekar framför sig. Oavsett om man sitter i sandlådan, på stranden eller i meterdjup snö. Spadarna talar väl mest för sig självt och härjas runt med, vad som kan tyckas för oss föräldrar, på måfå av ettåringarna. Men de bringar alltid en otrolig glädje. Halvåret senare eller så har man fortfarande kvar spadarna och då nyttjas de på ett helt nytt sätt.

Plötsligt ser man mer struktur och är man involverad i bygget själv som förälder kommer barnen snabbt att snappa upp nåt otroligt populärt i den åldern, att härma sina föräldrars beteenden. Ett  urgulligt beteende som egentligen märks bland många leksaker för barn från 1 år. Bygg ert första sandslott eller er första snögrotta tillsammans och skapa minnen för livet.

21. Rit-tavla

Den perfekta lösningen för den rit-sugna utan allt kladd!  När barnen nått ungefär ett och ett halvt års ålder märker man ofta att ritandet tar allt mer fart. Till en början sker det relativt planlöst och större bastantare instrument eller mindre precisa färger är att föredra, som tjocka kritor eller fingerfärg. De bästa rittavlorna hittar du hos Stor&Liten, klicka på bilden nedan.

Rittavla - leksaker 1 år

149-299.-

Ens första teckning från barnen hänger de flesta föräldrarna upp på hedersplatsen (självklart kylskåpet) och sparar massor med teckningar efter det. Vissa familjer har däremot ynnesten att vara välsignade med en liten Picasso som producerar teckningar ut i det oändliga. Därför kan det vara skönt att växla rit- och målstunder med färg mellan en helt och hållet kladd lös rit-tavla, samtidigt som barnets kreativitet flödar på. Barnen får uppleva timvis med roliga och kreativa aktiviteter som är lätta att plocka fram och inte kladdar av sig. En given favorit bland leksaker för barn från 1 år.

Roliga leksaker för barn från 1 år

21. Sovorm

sebra sovorm croco
Pris Från 795
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Tillverkad av 100% ekologiskt bomull
Tål maskintvätt
Många olika färger

 

Sovorm Roommate
Pris 849
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Tillverkade av högkvalitativa material
Välj mellan drake, häst eller hund
Tål maskintvätt

 

vinter&bloom sovorm
Pris 499
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Tre olika färger
180 cm lång
Tål maskintvätt

 

22. Utklädningskläder och maskeradkläder för barn

Utklädningskläder är egentligen en rätt avancerad lek för ettåringar. Men det finns givetvis dem som är tidiga i sin utveckling och vill redan tidigt börja prova på sådant. Håll gärna utkik om barnet själv har några favoritkaraktärer eller teman som drakar eller djur. Annars är det väldigt populärt med annorlunda, större och fluffigare tyger som kan vara väldigt uppskattat. Vill man inte skaffa sig väldigt specifika utklädningskläder som intresset kanske svalnar för kvickt, så kan man alltid gräva djupt i sin egen garderob och hitta något roligt. Ju lurvigare och färggrannare, desto roligare brukar det vara!

Utklädningskläder för barn kan du till exempel hitta hos Kidsdreamstore.

Leksaksbutiker online - kidsdreamstore
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 999 kr
Öppet köp Ja - 365 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Ja
Prisgaranti
Öppet köp 365 dagar
Prisvärd
Snabb kundservice

 

23. Babblarna leksaker 

Barn vid 1 års ålder gillar verkligen babblarna. Här kan du fynda alla figurer från Diddi till Bobbo och allt där mellan. Babblarna leksaker såsom mjukisdjur, böcker, plock-låda, byggklossar, stapelleksaker, lektält, paraply. Brett urval med högkvalitativa Babblarna leksaker för ettåringar hittar du hos Åhlens eller hos Kidsdreamstore.se.

Babblarna leksaker 1 år

 

Åhlens - leksaker online
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt Ja
Öppet köp Ja - 60 dagar
Fria returner Ja - till varuhus
Prisgaranti Nej
Brett urval för alla
Kvalitetsvarumärken
Fri frakt
Snabb leverans

 

Leksaksbutiker online - kidsdreamstore
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 999 kr
Öppet köp Ja - 365 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Ja
Prisgaranti
Öppet köp 365 dagar
Prisvärd
Snabb kundservice