Babysitter till din baby

Att hitta en babysitter till din baby kan visa sig svårt. Det finns många olika modeller, märken och funktioner där ute. Du vill ju såklart även få valuta för pengarna. Men oroa dig inte, nedan hittar du tips och trix så att du enkelt kan välja bort det du inte behöver. Istället kan du investera i en babysitter som passar ditt hem och dina behov. Vi vill även lyfta faktumet att alla babysitters nedan är säkrade, testade och bär ”bäst i test” titel hos olika guider. Hos oss hittar du det bästa av de bästa helt enkelt.

Bäst i test
🏆 Populärast
Pris 2899 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
5 olika rörelseprogram
Tyget är lätt att ta av
Sitsen är reglerbar - liggande till sittande

babysitter babybjörn bliss
Pris 1995 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Välj mellan 6 olika färger

Babysitter Stokke
Pris 1695 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Använd tillsammans med Stokke Steps stolen
4 olika lägen
Spädbarnsinlägg medföljer

graco babysitter gunga
Pris 1190 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Hopfällbar
Två mjuka leksaker ingår
Stödkudde ingår

Maxi-Cosi babysitter
Pris 1099 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Gunga & babysitter
Tillverkad av hållbara material
Spädbarnsinlägg ingår

Babybjörn babysitter Balance Soft
Pris Från 1995 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
13 olika färger

Babysitter från Tiny Love
Pris Från 895 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
3 olika lägen
Går bra att sova i
Madrass & musikmobil ingår

Vad är en babysitter?

En babysitter är en stol eller en gunga anpassad för spädbarn. Översätter du direkt från engelska så betyder det barnvakt. Vi skulle absolut säga att en sitter är en räddare i nöden. Vill du laga lunch, ta en dusch eller unna dig en varm kopp med kaffe så kan du placera din baby i en stol/gunga.

Dessa väger oftast lite som gör att du som förälder lätt kan placera stolen eller gungan där du behöver den som mest. En baby-sitter kan du använda när barnet är nyfött och upp till ca 13 kg. Det är viktigt att du läser rekommenderad ålder under specifika sitters.

Elektrisk babysitter

En elektrisk babysitter har många fördelar. För det första slipper du byta batterier, då stolen fungerar med en sladd. För det andra har de flesta elektriska babysitters flera olika ljudfunktioner och även rörelsemönster. Enda nackdelen med en elektrisk sitter är att du måste ha tillgång till ett eluttag. Låter kanske inte så krångligt men du kan känna dig begränsad till viss del.

Babysitter gunga

En babysitter gunga kan visa sig vara en stor hit. Bebisar älskar att gunga, och gung-rörelsen gör att din baby lätt kommer till ro. På marknaden finns det både elektriska sitter gungor och helt klassiska – sådana du hänger upp i taket eller i dörrkarmen.

Babysitter från kända märken

Vi rekommenderar alltid att du köper din babysitter från kända märken. Detta för att dessa kända märken vet vad de pysslar med. Dessutom är deras produkter även testade, säkrade och trygga för din baby.

De flest kända märken är:

  • Babybjörn
  • Videung
  • Moweo
  • Stokke
  • Beemoo
  • 4moms
  • Carena

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder kan variera något från modell till modell. Därför är det viktigt att du läser på om varje specifik sitter. Men ofta kan du använda dessa från nyfödd upp till 9 kg eller 13 kg. Undantaget som är värt att lyfta fram är märket Videung. Deras gunga kan du använda först vid 3 månader och upp till 3 år.

Tillbehör

Då bebisar älskar att titta, känna och klämma kan du komplettera din babystol med en leksak. Hos vissa stolar medföljer leksaker – såsom 4moms. Men med andra märken, till exempel Babybjörn, behöver du köpa till en matchande leksak.

Billig babysitter

Vill du hitta en billig babysitter? Hos oss hittar du en stor prisvariation men det är svårt att hamna under 600 kr. Därför rekommenderar vi att du letar efter begagnade lösningar från kända märken såsom Babybjörn och Videung från blocket.se eller andra liknande sidor. En sitter från trygga märken kan vara mer fördelaktig än en sitter som bara är billig.

Bäst i test

Här kommer en lista med Best i test vinnare 2022 för babysitters.

1. Babysitter från 4moms MamaRoo

2. Babysitter bliss från Babybjörn

3. Stokke babysitter

 

Babysitter