KLOSSAR

KLOSSAR

Barn älskar att leka med klossar, så varför inte skapa en miljö för dem där deras lekfullhet verkligen får komma till sin fulla rätt. Barn leker instinktivt för att lära sig nya saker, det är nämligen så de utvecklas. Genom att låta dina barn leka i rätt miljö kan du styra deras lek. Varför inte skapa ett rum med leksaker där de kan öva allt från sin motorik till sin fantasi. Idag finns det klossar för barn som gör just detta.

Stapelbara byggklossar skapar fantastiska lek- och utvecklingsmöjligheter för dina barn. Dessutom är de ett tryggt, miljövänligt och säkert alternativ bland alla leksaker som finns på marknaden.

Klossar för barn skapar leklust

Klossar för barn är det perfekta redskapet att stimulera barnens lek med. Klossarna finns i en mängd pigga färger och fina färgkombinationer som även baseras på Montessoripedagogiken. Klossar i plast utgör ett fint inslag vilket lekrum som helst. De stora klossarna är perfekta att bygga med. Vem vet vad dina barn ser i klossarna. Kanske ser de en perfekt möjlighet att bygga ett prinsesslott eller varför inte en affär? Eller så kanske de tror att klossarna är ett berg de ska bestiga. Dessutom kommer dessa klossar för barn stimulera barnens intellektuella utveckling så väl som deras fysiska.

Stapelbara byggklossar utvecklar ditt barns motorik

Om du vill skapa den perfekta miljön för ditt barns lärande så är stapelbara klossar ett bra val. När dina barn leker fritt med klossarna främjas deras motoriska färdigheter. Alla vet ju hur svårt det kan vara att stapla höga klossar på varandra och bygga olika former.

Det är alltså inte bara motoriken som tränas utan även barnens logik och fantastiska kreativitet. Med stapelbara byggklossar blir det roligt att leka och utveckla. Barnen kommer att lära sig allt detta utan att de ens lägger märke till det.

Klossar för barn kan barn använda på en rad olika sätt. Till exempel för att bygga figurer, tunnlar eller för att klättra på. Dessutom kan barn använda de i olika sportaktiviteter. De passar barn mellan 1 – 5 år och alla kommer ha lika roligt – oavsett ålder. Stapelbara klossar är helt enkelt leksaker som är lika roliga under hela barnets uppväxt.

Istället för klossar i plast – välj ett miljövänligt alternativ

Här hittar du ett alternativ till klossar i plats. Våra mjuka byggklossar är ett mycket bra val för dig som vill köpa robusta, hållbara men dessutom även miljövänliga leksaker till dina barn. Dessa stapelbara klossar är dock tillverkade av fast polyetenskum med slutna celler. Skummet är i sin tur täckt med konstgjort vinyl-läder i glada färger. Fabriken som tillverkar leksakerna använder återvunnet material fritt från kemikalier. Dessutom tillämpar de zero waste-principen och 98 % av allt material de köper in kommer till användning. Det är alltså ytterst lite som går till spillo.

Dessa klossar för barn är alltså tillverkade med en god tanke på framtiden. De stapelbara klossarna är säkra och trygga men även ekologiska och dessutom miljövänliga. Du behöver aldrig oroa dig när dina barn leker med dem. De är lättviktiga och enkla att flytta på. Dessutom är de CE-märkta och har genomgått många säkerhetstester.