Nattlampor

Hitta din unika och handtillverkad nattlampa för barn eller barnlampa hos oss på Only Handmade. Här hittar du ett brett urval med urläckra barnlampor som passar utmärkt till barnkammare. Nattlampor bidrar med ombonad och en varm känsla för hela rummet. Belysningen i lampan består av säkra lysdioder som dessutom står för full hållbarhet och förbrukar lite energi. Vilket gör att nattlampan är miljövänlig. Lampan drivs av AA batterier, som medföljer med ditt köp. Bland urvalet hittar du härliga djurmotiv såsom kanin, uggla, enhörning, igelkott, tvättbjörn och räv. Utformad till den perfekta nattlampan som barn verkligen älskar. Vill du läsa mer om annan barnrumsinredning som passar med till exempel nattlampor är du välkommen att läsa våra bästa tips om barnrumsinspo här. Passar utmärkt även som doppresent.

Fördelarna med en barnlampa  

Alla Only Handmades barnlampor är:

  1. 100% hantverk och ensamma i sitt slag
  2. I härliga svenska djurmotiv – En perfekt nattlampa för barn
  3. Tillverkade av högkvalitativt björkfaner
  4. Handmålade med barnsäkra färger
  5. LED-lampor – lyser över 100 000 timmar
  6. Strömförsörjning: AA batterier – medföljer på köpet
  7. Alla våra nattlampor har en liten krok på baksidan så att du enkelt kan hänga lampan på väggen
  8. CE-märkta
  9. Kommer inte att överhettas
  10. Snabb leverans och alltid fri frakt på alla våra barnlampor!

Nattlampa för barn – för en unik barnrumsinredning

En nattlampa eller barnlampa till ett barnrum kan vara en räddare i nöden, detta kan många föräldrar skriva upp på.  Kompromissandet om hur mycket en dörr ska stå på glänt kan inte ha något slut. Inte heller diskussionerna om vilka favoritleksaker som helst ska stå synliga framför nattbordslampan verkar leda någon stans. Därför har Only Handmade lösningen som fungerar både för barnen och för dig som är medveten om barnrummets utformning.

Beroende på barnets ålder kan du själv välja något som passar inredningen i det stora hela. Eller låta barnet själv ta beslutet om vilken nattlampa som passar bäst. Efter tycke och smak, oberoende om du har en ballerina, djurälskare eller ornitolog hemma. Oavsett vilket tema ditt barn favoriserar har vi nattlampor som både faller dem i smaken och samtidigt håller en tidlös utformning. Färgkombinationerna passar dessutom heminredningen som handen i handsken.

Dessutom har vi många teman att välja bland. Från gulliga djur som en sovande tvättbjörn, till mer sagolika sådana som en enhörning. Eller varför inte stilrena djur som en nattlampa utformad som en kanin i profil. Där till i olika färgkombinationer, så att de passar bäst i just ditt hem eller med de färgskalorna du är ute efter i din heminredning. Det vill säga att du garanterat kan hitta en barnlampa till ditt barnrum här.

Nattlampan i sig avger ett behagligt ljus, som utan invändningar kan lysa hela natten. LED-lamporna både är miljövänliga, ekonomiska, hållbara i längden och behagliga sett till ljusstyrka.

barnlampa eller nattlampa för barn utformad som en igelkott

Nattlampan i sig avger ett behagligt ljus, som utan invändningar kan lysa hela natten. LED-lamporna både är miljövänliga, ekonomiska, hållbara i längden och behagliga sett till ljusstyrka.

Personlig barnlampa – handgjorda lampor för familjens alla barn

Har du barn som själva kan resonera kan det dessutom vara extra skönt att slippa debattera med dem när de själv valt en personlig barnlampa som de verkligen älskar. Det vill säga att alternativet inte längre är att lampan är släckt utan att du med enkelhet hittar en saga som rättfärdigar att lampan förblir tänd. Om man inte gör det hela ännu gulligare och hittar på en egen saga kring nattlampan. Vilket gör det hela ännu mer personligare och får desto mer effekt hos barnen.

Only Handmades unika och handgjorda nattlampor och barnlampor är givetvis giftfria och säkrade efter givna svenska- och EU-standarder. Familjens minstingars säkerhet är av yttersta prioritet för oss. Med det sagt så är även utformningen, färgvalet, materialen och kvalitén av dessa nattlampor otroligt charmiga och fördelaktiga och kan därför mer än gärna även komma till användning under sagostunder under dagtid.

Dessa egenskaper säkerligen att bli uppskattade självmant av dig, andra föräldrar och andra barn som kommit upp i åldern en del. Men för minstingarna är även detta ett gyllene tillfälle att nyttja nattlamporna till mer sagolik tillvaro. Ett exempel är att berätta hur lampan lyser om man ätit upp all mat utan bråk under dagen, att ens djuret (vilket man nu valt som tema för nattlampan) lyser när man varit snäll mot sina syskon och så vidare, det är bara fantasin som sätter gränserna! En nattlampa kan även passa utmärkt som unik och annorlunda doppresent! Alla våra barnlampor är uteslutande hantverk!

Nattlampa djur – allt från räv till kanin

Barn verkligen älskar djur! Från djur vi hittar på bondgårdar, djur i djungler och jättarna som strävar runt på savannerna, ja inget djur lämnas egentligen orört från barnens kärlek. Därför presenterar Only Handmade stolt sina handgjorda nattlampor med djur som motiv!

Alla kommer hitta sin favorit då utbudet av nattlampor innefattar sagoväsen som en enhörning, mer mytologiskt omspunna varelser som nattlampa uggla i gullig utgåva och dessutom finns i både blått och rosa så att både pojkar och tjejer kan hitta sitt. Därtill finns mer realistiska återgivelser som till exempel nattlampa kanin och nattlampa räv, för de familjer som inte vill ha lika mycket tecknade eller gulliga inslag i barnrummet.

Varför inte knyta an till mytologiska berättelser och spinna vidare på dem, som till exempel enhörningarnas telepatiska förmåga. Berätta för barnet om vad telepati är, och hur den på telepatiskt vis kan kommunicera med sin nattlampa enhörning, både pedagogiskt och gulligt på en och samma gång!

Nattlampa i djurmotiv - räv lampa med LED

Tvättbjörn, en nattlampa för barn, kan istället bli en egen familjesaga och varför inte en tradition som förs vidare under många år. Om den busiga tvättbjörnen och dess upptåg under dagen och hur den under natten bara vill vila hos familjens minstingar.

Har barnet redan någon favoritsaga eller favoritfigur från exempelvis någon bok – kan du med lätthet spinna vidare på de historierna. Ypperligt att tillämpa det medan godnattsagan läses! Nattlampa igelkott, som skiljer sig från de andra då den gulliga igelkotten håller i ett hjärta ger extra möjligheter till egna sagor. Varför den lyser om natten i barnrummet, både betryggande och charmigt!