TRÄLEKSAKER

TRÄLEKSAKER

🏆 Populärast
Pris 229 SEK
Fri frakt För köp över 600.-
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

montessori-gunga
Pris 1327 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 3-5 arbetsdagar

Utvecklande
aktivitetskub för barn
Pris Från 249.- SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-5 arbetsdagar
Förbättrar koncentrationen
Bidrar till kreativitet
Utvecklar finmotorik
Brett urval

Bäst i test
Tissi hjälpa till pall
Pris 1291 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Klarna
Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Finns i flera olika färger
Bäst i test 2024
Roliga tillbehör
Robust & stabil

Kids Concept leksakskök
Pris 1499 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Många tillbehör ingår
Välj mellan grön eller vit

Prisvärd
Jabadabado leksakskök
Pris 1095 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Tillbehör ingår
Griffeltavla ingår

Unika handtillverkade träleksaker för barn i alla åldrar. Alla våra träleksaker är ekologiska och handtillverkade i Europa. De flesta ekologiska leksakerna i trä baseras på montessoripedagogik och waldorfpedagogik – ett barncentrerat lärande. Vi vill erbjuda dig ett unikt urval med utvecklande och pedagogiska leksaker som gör lärandet roligt och spännande. Våra träleksaker är tåliga, hållbara och tillverkad i långsiktigt hållbara material. Vilket också gör att leksaken håller längre och kommer till användning av flera barn – både ekonomiskt och värnar om miljön.

Ekologiska leksaker för barn i alla åldrar

Om du är mån om att skapa en miljö för dina barn som är ekologisk och hållbar, då är träleksaker det perfekta valet. Med tåliga leksaker i trä slipper dina barn leka med plast och andra kemiskt framställda material. Dessutom kan leksakerna ärvas av syskon i flera generationer. De är enkla att rengöra och roliga att leka med. Det finns helt enkelt bara fördelar med fantastiska träleksaker för barn och bebisar.

Träleksaker

Oavsett hur gamla dina barn är så finns det många fina träleksaker för dem. De träleksaker vi säljer är handtillverkade med extra mycket kärlek och omtanke. Leksaker för barn ska vara roliga och spännande. Träleksaker för bebisar är lugna och trygga – precis som det ska vara.

De träleksaker för barn som du finner hos oss är för det mesta framtagna enligt Montessoripedagogiken. Många passar även för Waldorfs och Pikler pedagogik. Vi vill kunna göra det mjöligt för dig att skapa en lärande miljö. Barncentrerat lärande är därmed ett ledord för oss med våra träleksaker för baby och barn. Allt för att du ska kunna ge dina barn de rätta verktygen för att lära sig genom lek i hemmet.

Träleksaker med namn blir en personlig leksak

Om du vill köpa hem träleksaker för barn så har vi ett stort urval att välja mellan. Vi har satsat på handtillverkade träleksaker för barn av naturnära material som tillverkas nära dig. En härlig träleksak är såklart vår barnpall i två olika modeller Stå upp och sitt-pall. Med denna pall kan dina lite äldre barn hjälpa till i köket när de själva vill och på sina egna villkor. Med den behändiga pallen kommer de i perfekt höjd till köksbänken och kan skära grönsaker och tvätta händerna. Dessutom kan du vika pallen ihop till en rolig pall med bord.

En annan ekologisk leksak för barn som är populär är trägungor. Med dessa kan dina barn på ett spännande och säkert sätt gunga i hemmet. Vår gunga är dessutom multifunktionell. Den kan du nämligen använda både som gunga, tunnel, rutschkana och balansbräda. Dessutom finns den i härliga utföranden såsom en svan. En träleksak är dock inte vilken leksak som helst. Om du målar barnets namn på den får du en härlig träleksak med namn.

Vi har även träleksaker för baby. Vad sägs till exempel om vår härliga babygunga av naturvänliga material som de allra minsta kan ha en härlig vilostund i. För de mindre barnen finns även trygga rutschkanor i härliga färger som skapar en rolig lekstund tillsammans med syskon och föräldrar.