Pikler triangel för barn

Pikler triangel för barn med många olika funktioner, välj med eller utan rutschkana. Klätterställningen förbättrar ditt barns motorik, kroppshållning och balans. Klätterställningen för barn är utarbetad utifrån  Piklers pedagogik. Den går att montera som triangel, fyrkant, som ett litet hus och så mycket mer. Här hittar du ett unikt urval med klätterställningar med många olika funktioner.

Bäst i test
🏆 Populärast
Pris 2599 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

Pikler triangel Sverige

En Pikler triangel i Sverige kan du köpa hos Hjalpatillpall.se, som har flertal olika varianter att välja mellan. Hos de kan du betala med Klarna – få först och betala sen. Leveranstid är mellan 4-10 arbetsdagar. Alla klätterställningar du hittar hos de håller hög kvalité och är CE märkta. Välj mellan färger såsom grå, vit eller naturell. Tre olika storlekar finns tillgängliga, samt har du möjlighet att välja till en tvåsidig rutschkana i trä. En triangel matchar som handen i handsken med montessori leksaker.

pikler triangel

Inomhus klätterställning med rutschkana

Barn älskar verkligen att klättra. Att köpa en inomhus klätterställning med rutschkana till barnrummet ger du ditt barn möjligheten att klättra tryggt och säkert. Världens bästa leksak för 1 åringar, men passar utmärkt även som en doppresent.