Barnbord

Barnbord

Barnbord är ett bord som är speciellt utformat för barn att använda för olika aktiviteter som att äta, rita eller leka. Dessa bord är vanligtvis mindre i storlek och lägre i höjd jämfört med vanliga vuxenbord, vilket gör det bekvämt för barn att sitta och delta i sina aktiviteter. Barnbord har ofta barnvänliga designer – såsom färgglada mönster, avrundade hörn och tåliga material som klarar av den slitage som är förknippad med barns aktiviteter. De kan vara tillverkade av trä, plast eller andra barnsäkra material. Vissa barnbord kan också ha inbyggda förvaringsfack eller justerbara funktioner för att anpassa sig till växande barns behov.

Unika handtillverkade bord för barn i trä 

Ett barnbord är en mindre möbel som används av barn och är anpassad efter barnets storlek.

Hos oss kan du hitta handtillverkade barnbord i trä som är tillverkade av högkvalitativt bokträ. Bland urvalet hittar du trä-färgad och vitt barnbord. Genom att komplettera barnbordet och stolar kan du på så sätt skapa en kreativ lekhörna där ditt barn kan rita, pyssla, bläddra i böcker eller njuta av ett mellanmål.

Alla våra barnbord är:

  1. Stabila
  2. Tillverkade av trä – bokträ
  3. Hållbara
  4. Unika i designen
  5. 100% handillverkade

Alla våra handtillverkade barnbord och barnstolar är anpassade efter varandra och skapar en härlig helhetskänsla för barnrumsinredningen. Här kan du hitta både färgglada lösningar och stilren skandinavisk design.

Barnbord och stolar – komplett set med barnmöbler

Letar du efter barnbord och stolar? Hos oss kan du själv helt fritt kombinera ihop ditt barnbord med stolar och hitta just den lösningen som passar bäst till ditt barn och inredningen i hemmet. Barnbord och stolar är anpassade efter varandra, vilket slutligen ger en helhetskänsla för barnrummet. Alla trädetaljer är tillverkade av bokträ, tyget som används är mjuk och slitstark velour och fyllningen består av naturligt skumgummi.

I utbudet kan du hitta barnmöbler i flera olika färgkombinationer. Du kan välja att beställa två barnstolar i samma färg eller blanda färger helt fritt. Stolarna är klädda i mjuk och härlig sammet och finns i fem olika färger – rosa, grå, ljusgrå, mint, gul och fuchsia. Barnbordet är tillgänglig i två olika färger – vit eller naturlig trä färg.

Gillar du en skandinavisk stilren barnmöbel som oftast innebär lugna toner och är tidlös men ändå mer aktuell än någonsin? I så fall kan du exempelvis  kombinera ihop fina barnstolar som är klädda i grå toner eller ljusrosa och lägga till ett barnbord i vitt. På det sättet skapar du en harmonisk känsla i barnrummet eller till exempel i lekhörnan. Lekhörnan kommer smälta ihop med resten av hemmet och på det sättet ge en härlig och stillsam känsla.

Unika barnmöbler för en charmig barnrumsinredning

Är du mer förtjust i färgglada lösningar och vill gärna ge dina barnmöbler en unik touch? Då föreslår vi att du tar en titt bland våra barnstolar som är klädda med gult, mintgrönt och fuchsia. Dessa går utmärkt ihop med det trä färgade barnbordet i trä. En vacker retrostil som definitivt kommer att behaga ögat.

Eller vill du skapa någonting helt eget som verkligen är en annorlunda lösning när det kommer till barnmöbler? Då kan du hos oss på Only Handmade kombinera en lugn skandinavisk stil med en färgglad barnfåtölj i retrostil som höjer stämningen och ger en unik helhetskänsla i ditt barnmöbel val.

Hos oss hittar du unika och annorlunda möbler för barnrummet som verkligen höjer stämningen. Allting i vårt sortiment är dessutom uteslutande hantverk och just dessa fina barnmöbler tillverkas endast på beställning för våra stora och små kunder. Väljer du köpa två barnstolar och ett barnbord erbjuder vi dig dessutom rabatt på hela köpet. Se mer under produkterna högre upp på sidan.