Present till nyfödd

present till nyfödd
Onlyhandmade

Letar du efter en present till nyfödd? Då har du hamnat helt rätt. Här nedan kommer vi lista de bästa presenterna till en nyfödd bebis. Vi lyfter även några annorlunda presenter, samt gåvor du skulle kunna ge till de nyblivna föräldrarna. Är du kanske mormor, farmor, vän eller kollega – här kommer du hitta din present till nyfödd kille eller flicka. De flesta av presenttipsen är helt könsneutrala och passar till båda. Vi tipsar även om klassiska gåvor såsom gosedjur, kläder, leksaker och böcker. Sist men inte minst – personliga presenter med eller utan namn på, som är de bästa presenterna enligt oss och kommer verkligen verkligen till uppskattning. Vi lägger även till ungefärliga priser och de bästa butikerna. För oss är det viktigt att presenterna vi tipsar om håller hög kvalité men är även praktiska och skapar minnen. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens, Lindex, BabyV, Designtorget, Cervera.

Present till nyfödd och föräldrar

När det kommer till present till nyfödd och föräldrar då tänker vi att det ska vara en praktisk, användbar gåva som kommer till användning och glädjer båda – bebisen och föräldrarna. Det finns otroligt många babyprodukter där ute, men här lyfter vi några som vi anser är särskilt bra och passar utmärkt att ge som present till nyfödd och föräldrar.

 • Amningskudde – en praktisk present som underlättar amningen för bebisen och mamman.
 • Sovorm – välj flätad eller en gosig djurfigur. Går att använda även i vagnen, spjälsängen eller varför inte som stöd under amningen.
Pris 787
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 5-10 arbetsdagar
3,5 m lång
Finns i 6 olika färger
Tål maskintvätt

 

 • Babyvakt – verkligen ett måste för småbarnsföräldrar.
 • Babykläder – de går alltid åt. Men vi vill ändå tipsa om att köpa lite större kläder, förslagsvis från storlek 62-68. Högkvalitativa kläder för baby hittar du till exempel hos Lindex och Polarn o. Pyret.

Polarn o. Pyret - leksaksbutiker vi samarbetar med
Leveranstid 1-4 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 299.-
Öppet köp Ja - 14 dagar
Fria returner Nej, mot avgift på 45 kr
Prisgaranti Nej
100 % hållbarhetsmärkt bomull
Hög kvalité
Hållbarhetslöfte

   
Lindex - butiker vi samarbetar med
Leveranstid 2-4 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 249 kr
Öppet köp Ja - 60 dagar
Fria returner Nej, mot avgift på 39 kr
Prisgaranti Nej
MOM kollektion
Kundklubb
Brett urval med babykläder
Hållbarhetslöfte

 

 • Gipsavgjutning
 • Skötväska – har du tid kan du fylla den med nödvändiga saker såsom blöjor, vårtservetter, nappar, krämer.
 • Bärsele – kanonbra avlastning för föräldrarna, på det sättet kan de ha händerna fria för att unna sig en kopp kaffe.
 • Nattlampa – skapar en mysstämning i sovrummet.
 • Hudvård – till hela familjen. Då bebisen är ju nyfödd vore det bra att ge bort hudvård som inte luktar för starkt. Till exempel från märket ACO. De billigaste priserna med snabb leverans hittar du hos MEDS.
babyprodukter - MEDS
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Fri frakt Från 99 kr
Öppet köp Ja - 14 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Nej
Snabba leveranser
Fri frakt för köp över 99.-
Brett urval med babyprodukter

 

Present till nyfödd kille

Letar du present till nyfödd kille? Då ska du tänka blå, ljusblå, mörkblå, mint, grön men även grå och brun kan passa in väldigt fin. Till en nyfödd kille kan du till exempel köpa blå byggklossar, sparkdräkt förslagsvis med dinosaurie mönster, en lära gå vagn, sparkbil eller en traktor sparbössa.

Present till nyfödd flicka

När det komme till en present till nyfödd flicka då ska du tänka på färger såsom lila, rosa, röd eller gul. Till en nyfödd tjej kan du till exempel köpa rosa byggklossar, pyjamas, gosedjur, en mätsticka, babygym, enhörnings sparbössa, speldosa eller sängmobil.

Present från mormor

Har du blivit mormor eller farmor? Stort grattis! Här nedan hittar du en lista med kanonbra presenter från mormor eller farmor.

 • Ljusstake – en otroligt fin gåva, svensk design och tillverkning. Skapar minnen och barnet kan använda gåvan hela livet om så önskas.
Doppresent - ljusstake Skyddsängel
Pris 699
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Perfekt doppresent
Snabb leverans
Svensk design
Välj mellan silver eller mässling

 

 • Babygunga – från Videung, en magisk babygunga som bebisar och barn verkligen älskar. Svensk design och 100% hantverk. Användningsperioden är upp till 3 år och gungan går att reglera från liggande till sittande läge.
Videung of Sweden babygunga
Pris Från 799.-
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 4-10 arbetsdagar
Handtillverkad i EU
Användning upp till 3 år
Perfekt doppresent
Reglerbar från sittande till liggande

 

 • Babygym – en praktisk present som kommer till användning mycket under första halvåret.
 • Myspöl – som namnet säger – hur mysigt som helst. Inuti myspölen kan du placera en baby-gym när bebisen är liten. Efteråt kan du skapa en myshörna, häng till exempel en sänghimmel över myspölen och drömmen är komplett. Lång användningstid.
NG Baby myspöl
Pris Från 1495
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Två storlekar 100 eller 120 cm
Välj mellan bomull eller linne
Många olika färger
Prismatchning

 

 • Lära gå vagn – en klassisk nyfödd present. Välj gärna en sådan med knappar och ljud, det tycker bebisar är lite extra roligt.
 • Babysitter
 • Matstol – en otroligt praktiskt present som kommer till användning under flera år. Vi till tipsa om Stokke matstolar, en genomtänkt matstol som du kan använda under lång tid. Spädbarnsinlägg och tillbehör går att köpa till.
 • Hjälpa till pall – en långsiktig present men det kommer verkligen bli så uppskattad. Barn älskar att hjälpa till i köket. En utvecklande leksak där barn känner sig engagerade i vardagssysslor.
Stå Upp och Sitt hjälpa till pall
Pris 1599
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka
Barnbord och stå pall

 

 • Pikler triangel– också en långsiktig present men det kommer bli så himla roligt när barnet kan börja använda den. Både utvecklande och underhållande för ditt barn.
Pris 2599
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

 

presenter till nyfödd från mormor

Personlig present

När det kommer till en personlig present då kan du köpa gåvor med barnets namn på. Till exempel gosedjur med brodyr från nalleriet.se eller bestick med gravyr från GravyrButiken. En annan personlig present är någonting du har gjort själv. Har du lite talang då kan du sticka babystrumpor eller kanske även en gosig babyfilt.

Klassiska bebis presenter

 • Böcker – en spännande läsning för båda barn och vuxna. Kanonbra presenter som glädjer hela familjen.

present nyfödd kille                                             present nyfödd tjej

bok nyfödd present

Skicka din present

Har du inte möjlighet att träffa bebisen, då är bästa lösningen att skicka en present. Interflora.se har ett brett urval med färdiga blombuketter, hos de kan du även lägga till gåvor såsom bestick, haklapp, aktivitetsring och gosiga gåvoset.

Rekommenderad vidare läsning:

Tips på annorlunda och originella doppresenter