Babygungor

Babygungor för nyfödda upp till 3 år

En babygunga är ett fantastiskt hjälpmedel för att kunna ha händerna fria en stund och exempelvis unna sig en kopp varm kaffe, laga mat eller vila själv som förälder. Den första tiden med det lilla barnet kan vara utmanande och intensiv för nyblivna föräldrar. Hos hittar du ett brett urval med babygungor som passar från spädbarn upp till tre års-ålder, vissa även med maximal vikt på 25 kg. Välj bland kända märken såsom Graco, Videung, 4 moms MamaRoo, Stokke sist men inte minst Tiny Love.

Bäst i test
🏆 Populärast
Pris 2899 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
5 olika rörelseprogram
Tyget är lätt att ta av
Sitsen är reglerbar - liggande till sittande

Bäst i test
Videung of Sweden babygunga
Pris Från 799.- SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 4-10 arbetsdagar
Handtillverkad i EU
Användning upp till 3 år
Perfekt doppresent
Reglerbar från sittande till liggande

graco babysitter gunga
Pris 1190 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Hopfällbar
Två mjuka leksaker ingår
Stödkudde ingår

Babysitter från Tiny Love
Pris Från 895 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
3 olika lägen
Går bra att sova i
Madrass & musikmobil ingår

Maxi-Cosi babysitter
Pris 1099 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Gunga & babysitter
Tillverkad av hållbara material
Spädbarnsinlägg ingår

Graco babygunga

Graco babygunga är en batteridriven gunga med maximal vikt på 9 kg. Gungan väger lite och går därför lätt att flytta runt i hemmet. En leksaksbåge medföljer köpet. En Graco babygunga har en fem-punkts-sele som gör att ditt barn sitter tryggt och säkert. Babygungan kan du med få enkla steg fälla ihop och förvara under sängen när den inte kommer till användning.

Videung babygungor

Videung babygungor är hållbara och fantastiska på alla möjliga sätt. En Videung gunga ska du hänga i taket, dörrkarmen eller på altanen. Enda nackdelen är att du måste borra hål. Däremot är Videung gungor ergonomiska och bjuder på naturliga gung stunder utan batterier och elsladdar. En Videung babygunga kan du använda från 3 månader upp till 3 år, en barngunga däremot från 6 månader upp till 3 år. Alla deras gungor har maximal vikt på hela 25 kg, som också gör att gungan kan du använda under lång till, tills barnet fyller 3 år. En Videung gunga passar utmärkt som en doppresent eller 1 års present.

Elektrisk babygunga

Elektrisk babygunga är eldriven eller batteridriven och den kan du använda nära ett eluttag. Oftast har en elektrisk babygunga flera olika rörelsen men även musik möjligheter. Med en Graco elektrisk babygunga eller babysitter som det också kallas för medföljer även leksaksbåge som underhåller ditt barn.  En annan populär eldriven babygunga är från märket MamaRoo, som bjuder på extra komfort och smidighet. MamaRoo elektrisk babygunga har 5 olika rörelseprogram med ljud och även leksaksbollarna medföljer köpet. Maximal vikt är 9 kg.

Babygungor inomhus eller ute

De flesta har möjlighet att ha en babygunga inomhus. Men om du även har möjlighet att ha den utomhus så rekommenderar vi att du tar tillvara den möjligheten. Barn och bebisar älskar verkligen att gunga. En inomhus babygunga kan du använda utomhus endast när vädret tillåter det. Därför vore det bra att investera i en babygunga som är tänkt för utomhus användning. Babygungor för utomhus hittar du till exempel på Biltema, Hörby Bruk eller Jula.

Babygunga bäst i test

Babygunga bäst i test under 2022 är från märket 4 moms MamaRoo. Rörelserna på babygungan är baserade på riktiga rörelser som du gör när du håller barnet i din famn. Som också gör att bebisar lätt kommer till rå och verkligen älskar babygungan från 4 moms MamaRoo. Babygungan kan du styra med din Iphone och har många olika rörelsen att välja mellan. Tyget är avtagbar och tål maskintvätt.

babygunga

Babygunga från Videung of Sweden ligger på andra plats. Gungor med naturliga rörelser och lång användningstid. 4 moms MamaRoo gunga kostar 2799.- och Videung gunga 1099.-. Genomför ditt köp tryggt och säkert med Klarna och BankID – få först och betala sen.

babygungor

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder för babygungor varierar från nyfödd till 6 månader, likaså användningstiden som är från 9 kg till 25 kg. Alla specifikationer hittar du under varje gunga. Vissa babygungor såsom Graco kommer med ett spädbarnsinlägg.

Vanliga frågor

Vad är rekommenderad ålder för en babygunga?
Rekommenderad ålder varierar beroende på modell, till exempel en Graco eller 4moms MamaRoo babygunga kan du använda från nyfödd upp till 9 kg. En Videung babygunga kan du använda från 3 månader upp till 3 år, maximal vikt på 25 kg.
Hur lång tid tar leveransen?
Leveranstider för Graco, 4moms MamaRoo, BabyBjörn och Tiny Love är ca 1-3 arbetsdagar. Videung babygungor har leveranstid på ca 5-7 arbetsdagar.
Tål babygungor maskintvätt?
Ja, tygdelarna tål oftast maskintvätt.