Gungor från Videung of Sweden

Babygungor från Videung – perfekt doppresent

Babygungor passar perfekt som en doppresent som glädjer både det lilla barnet och även föräldrarna. Dessa fina gungor för baby från Videung bär upp till 25 kg och kan därför användas under många år. Att få en långsiktig och användbar doppresent är alltid fördelaktigt. Babygungor från Videung bjuder på glädje och många fina gung-stunder.

Barngungor från Videung – passar utmärkt som 1 års present

Barn vid 1 års ålder älskar att gunga. Så vad kan vara mer passande till 1 års present än en alldeles egen barngunga från svenska Videung of Sweden. Barngungor från Videung är urläckra och lätt att anpassa med resten av hemmet. På hemsidan hittar du ett brett urval med barngungor för alla smaker och tillfällen.

Rekommenderad ålder

Rekommenderad ålder varierar mellan modellerna. Till exempel är rekommenderad ålder för en barngunga från 6 månader eller när barnet kan sitta självständigt. Det är viktigt att barnet är tillräckligt stark i ryggen och orkar sitta upp utan stöd. En babygunga rekommenderas däremot för barn från 3 månader, då just den modellen ger ryggstöd till din baby.

 

Skillnader mellan babygungor och barngungor

Det finns några skillnader mellan babygungor och barngungor som är viktiga att lyfta fram. En barngunga liknar mest till en sittgunga som passar suveränt till nyfikna barn som helst vill sitta upp och titta runt medans de gungar. En babygunga däremot har ett långt rygg-stöd och kan regleras mellan halv-liggande till sittande. Perfekt för mysiga bebisar som vill njuta av ett härligt gung.

Vårt omdöme om Videung of Sweden

Hos Videung of Sweden får du personlig service och handtillverkade gungor som är både snygga, prisvärda och bekväma. Butiken finns endast online och supporten når du via mail eller telefon. Du får svar under 24 timmar. Sist men inte minst – hos dem kan du hitta en gunga som passar till ditt barnrum eller heminredningen hos er. Snygg design till rimliga priser helt enkelt.

 

Leksaksbutiker online v- Videung of Sweden