Rutschkanor

Inomhus rutschkana i trä

En rutschkana i trä inomhus eller rutschbana som det också kallas är en hållbar klätterställning för små barn som kan användas länge i till exempel ett lekfullt barnrum. Här hittar du högkvalitativa och bedårande inomhus rutschkanor i trä för barn från 1 år, ett perfekt verk för att skapa en rolig lekplats hemma som de små verkligen älskar. En inomhus rutschkana i trä bjuder på aktiva lekar där barn rör på sig. Ett roligt sätt att även förbättra och träna barnets motorik. Alla inomhus rutschkanor som syns här hos Only Handmade har barnets komfort och säkerhet i fokus.

🏆 Populärast
Pris 1799 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

grå rutschkana
Pris 3039 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Bäst i test
Pris 2599 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid ca 1 vecka

Skapa en rolig lekplats med en rutschkana inomhus

För att skapa en rolig lekplats för barn kan du kombinera din rutschkana med ett bollhav eller med en barn matta som gör leken ännu roligare. Dessa fina rutschkanor är i första hand tänkta att användas inomhus men går alldeles utmärkt att även använda utomhus under varma sommardagar. Hos oss på Only Handmade kan du hitta rutschkanor i trä i flera olika färger – välj mellan vit, grå och trä-färgad. Älskar ditt barn att klättra? Kika gärna även på Pikler Triangel inkl rutschkana.

Inomhus rutschkana i trä till barnrummet 

Hos oss på Only Handmade hittar du fantastiska rutschkanor för barnrummet och de är anpassade för barn från ett år, så även minstingarna kan haka på i aktiva lekar. Alla våra rutschkanor i trä är tillverkade för mindre barn och bär upp till 50 kg. Den genomtänkta designen bidrar till barnets komfort och säkerhet. Rutschkanan har en lagom storlek som får perfekt plats i de flesta barnrum. Den snygga skandinaviska designen gör det lätt att anpassa rutschkanan med resten av heminredningen och barnmöbler.

Att använda en rutschkana inomhus aktiverar ditt barn och bjuder på många timmars lek där barnet rör på sig. De klättrande rörelser som en rutschkana erbjuder bidrar till barnets motoriska utveckling samtidigt som några av de bästa utomhuslekarna flyttar in när till exempel vädret inte tillåter det. Rutschkanan är en härlig aktiv leksak som ditt barn kan leka själv med eller dela med sitt syskon eller kompis. Alla rutschkanor som du hittar hos oss kan du köpa tryggt och säkert med Klarna och BankID – få först och betala sen.

Här kommer några fördelar med aktiva lekar som en rutschkana erbjuder.

Barn som rör på sig och leker aktiva lekar från tidig ålder har bättre:

Vill du göra leken ännu mer aktiv eller extraordinär har du möjlighet att köpa till ett bollhav till din rutschkana. På så sätt skapar man nästan ett eget lekland hemma, en garanterad hit hos småbarn. Banans och bollhavets storlek matchar perfekt och kombinationen mellan dessa två är en riktigt glädjespridare för barn. En inomhus rutschkana i trä passar utmärkt till exempel som 1 års present.

rutschkana inomhus

Kreativa träleksaker

Hos oss hittar du ett brett urval med träleksaker som innehåller även en inomhus rutschkana. Till exempel en montessori trägunga inkl rutschkana där ditt barn kan både gunga och åka kana. Eller varför inte en pikler triangel som bjuder på klätterlekar med många olika kombinationer med en barnvänlig rutschkana vid sidan. Barn älskar verkligen att åka rutschkana! För äldre barn rekommenderar vi en inomhus lekstuga där du har möjlighet att köpa till en matchande rutschkana i trä.