Babblarna leksaker – allt från gosedjur till leksaker

Leksaker Babblarna
Onlyhandmade

Letar du efter Babblarna leksaker? I så fall har du hamnat helt rätt då vi har två barn hemma som också är super förtjusta i just Babblarna. Här nedan kan du hitta våra allra bästa tips gällande Babblarna leksaker – allt från Diddi till Bobbo och allt där mellan. Du kan även ta del av de bästa butikerna med ett brett urval med Babblarna leksaker som håller även hög kvalité. Vi delar upp inlägget och tipsar om Babblarna leksaker som passar bäst för 1 åringar och till 2+ åringar. Inlägget är i samarbete med Åhlens, Kidsdreamstore och Partykungen.

Babblarna figurer

Babblarna består av 6 olika figurer – Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och sist men inte minst Doddo. Alla karaktärer har sin egen färg, karaktär men även språk. Barn älskar verkligen dessa underbara figurer, de är anpassade till småbarn med lugna och enkla rörelser som gör att barnet kan hänga med och därför även uppskattar konceptet. Musiken har också en väldigt stor del, med snälla och fina barnvänliga melodier som kommer till uppskattning av båda stora och små. Babblarna figurer passar utmärkt även som en doppresent eller present till gender reveal.

Gosedjur och mjukisdjur

Det finns ett brett urval med Babblarna gosedjur och mjukisdjur som det också kallas för. Ditt barn kanske har ett favorit eller flera. Att få en alldeles egen Babblarna gosedjur kan vara en dröm för de flesta småbarn. På marknaden i Sverige hittar du ett brett urval, dock kan kvalitén mellan mjukisdjur skilja sig en del. Därför vill vi tipsa om att köpa dina Babblarna leksaker från kända butiker såsom Åhlens. Mjukisdjur med Babblarna tema finns även i olika storlekar, till exempel mellan 26 cm – 35 cm i höjd.

babblarna gosedjur

Är ditt barn allmänt ett stort fan då vill vi tipsa om ett set som du skulle kunna köpa där alla figurer är representerade.

Babblarna mjukisdjur

Babblarna leksaker 1 år

När det kommer till Babblarna leksaker för 1 åringar då är definitivt gosedjur en av de sakerna som du tänker på. Men det finns så mycket mer! Till exempel:

  • Plock-låda i trä – både roligt och utvecklande för ditt barn. De färgglada babblarna gör saken bara häftigare.

Babblarna leksaker

  • Böcker – brett urval med Babblarna böcker hittar du hos Åhlens.

Bok om Babblarna

  • Formpussel – till ettåringar räcker det med 6 bitars.

pussel - Babblarna - leksaker

  • Byggklossar – häftig leksak som ditt barn kan leka med flera år.

Leksaker babblarna - byggklossar

  • Stapelleksak – utvecklar finmotorik och barnet kan testa sig fram.

leksaker babblarna - stapelleksak

Babblarna leksaker -bultbräda

 

babblarna_bestick_gaffel_och_sked

 

  • Lektält – hur mysigt som helst, tältet är pop up och du kan lätt vika ner den.

Babblarna lektält

Alla dessa leksaker är verkligen uppskattade av 1 åringar och kommer till användning. Att investera i en leksak som ditt barn verkligen kommer att leka med är viktigt.

Babblarna leksaker 2 år

Babblarna leksaker för 2 åringar – alltså kan själv ålder. Barnet vill gärna vara så delaktig som möjligt och gärna härma det föräldrarna gör. Just därför kan en leksaksservis, paraply eller födelsedagstårta i trä vara de absolut bästa presenterna för en 2 åring. Här nedan hittar du en lista med leksaker som passar för barn från 2 år och uppåt.

Pussel med babblarna - leksaker 2 ar

Babblarna leksaker - tårta i trä

Babblarna magnettavla

 

 

Paraply med Babblarna

Babblarna leksaker - stickersbox

Babblarna leksaker för barn

Leksaksservis babblarna

Babblarna visselpipa för barn

Leksaker babblarna - memo

 

 

Babblarna kalas

Babblarna barnkalas – superfina festdekorationer med Babblarna såsom tallrikar, vimplar, servetter, sugrör, muggar och mycket mer hittar du hos Partykungen. Att ha en drömkalas med dina favoritfigurer är något alldeles speciellt.

 

leksaksbutiker online - partykungen
Leveranstid 1-2 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 500 kr
Öppet köp Ja - 14 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Nej
1-2 arbetsdagar
Fri frakt för köp över 500.-

 

Butiker med brett urval

Här nedan listar vi butiker som har ett brett urval med högkvalitativa Babblarna leksaker som är barnvänliga och säkra att använda av mindre barn. Dessutom betalar du tryggt och säkert med BankID och Klarna eller Swish.

 

Åhlens - leksaker online
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt Ja
Öppet köp Ja - 60 dagar
Fria returner Ja - till varuhus
Prisgaranti Nej
Brett urval för alla
Kvalitetsvarumärken
Fri frakt
Snabb leverans

 

Leksaksbutiker online - kidsdreamstore
Leveranstid 1-3 arbetsdagar
Fri frakt För köp över 999 kr
Öppet köp Ja - 365 dagar
Fria returner Nej
Prisgaranti Ja
Prisgaranti
Öppet köp 365 dagar
Prisvärd
Snabb kundservice