BYGGKLOSSAR

BYGGKLOSSAR

🏆 Populärast
Pris
Fri frakt
Delbetalning
Leveranstid

Byggklossar
Pris 2279 SEK
Fri frakt Ja
Delbetalning Ja
Leveranstid 5-10 arbetsdagar
Montessorileksak

Pris 2699 SEK
Fri frakt
Delbetalning
Leveranstid

Pris 1599 SEK
Fri frakt
Delbetalning
Leveranstid

regnbåge av trä
Pris 229 SEK
Fri frakt För köp över 600.-
Delbetalning Ja
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Pris 1599 SEK
Fri frakt
Delbetalning
Leveranstid

Pris
Fri frakt
Delbetalning
Leveranstid

Byggklossar kan vara den bästa leksaken du köper till dina barn. Byggklossar i mjuka material som stimulerar deras lek och fantasi är nämligen något som verkligen kan hjälpa barnens utveckling på traven. Byggklossarnas konstruktion bygger på Montessoripedagogiken. Genom att leka med stora byggleksaker i olika former får de tänka till, planera och strukturera. Ett miljövänligt val som stimulerar ditt barn och bjuder på kreativa, utvecklande och pedagogiska lekar.

Byggklossar främjar barnens kreativa lek

Om det är något som byggklossar verkligen gör så är det att främja barn i deras kreativa lek. Med byggklossar i mjukt material är möjligheterna nämligen oändliga. Allt möjligt kan du bygga och bara barnens fantasi sätter stopp. Barnens fantasi får verkligen testas och utvecklas med byggklossarna. För oss vuxna kanske de bara ser ut som färgglada kuber – för barn däremot kan de vara i princip vad som helst.

Byggkuddarna kan användas till mycket. Kanske vill barnen bygga fritt i sitt lekrum eller så kan ni använda dem till olika sporter. De kan du stapla på längden, höjden eller tvären. Byggleksakerna gör det riktigt roligt att leka och passar för barn i alla åldrar. Vi rekommenderar de framförallt till barn mellan ett och sju år. Sist men inte minst utvecklar byggklossarna motorik och bjuder på kreativa lekar.

Byggklossar och byggkuddar

Byggkuddar stimulerar fysisk utveckling

För barn som växer och ständigt utvecklas är det bra med leksaker som kan användas i det oändliga. Byggkuddar har en mängd olika användningsområden och kan vara just det som barnen vill att de ska vara. Dessa färgglada byggklossar i mjukt material är roliga att leka med. De är relativt stora, vilket gör att barnens motorik och logik ställs på prov. De måste nämligen fundera ut hur de ska kunna stapla klossarna högt på varandra och bygga olika roliga former.

Leksaker som stimulerar såväl fysisk som intellektuell förmåga är det bästa valet för alla föräldrar. Dessa byggklossar är säkra och trygga för barnen att leka med. De utgör en perfekt miljö för barnens lek, samtidigt som ingen riskerar att fastna under dessa lättviktiga byggkuddar. Byggleksakerna är CE-märkta och av mycket hög kvalité.

 

Miljövänliga byggleksaker i återvunnet material

Byggkuddarna finns i många glada färger. De säljer vi i roliga färgkombinationer, allt för att stimulera dina barn i deras lek. Byggklossarna är den ultimata leksaken för barnens utveckling. Det bästa av allt är dock själva klossarna. De är nämligen gjorda av återvunnet material, något som gör de miljövänliga och ekologiska leksaker. Dessutom tillverkar vi byggkuddarna i en fabrik som arbetar efter zero waste, något som innebär att hela 98 % av allt material kommer till användning.

Byggleksakerna är tillverkade av fast polyetenskum med slutna celler. Det är ett mycket lättviktigt material. Klossarna tål alltså att barnen kastar runt de och alla kan enkelt lyfta dem från golvet. Klossarna är sedan täckta med konstgjort vinylläder. Detta yttre material gör byggkuddarna riktigt slittåliga och därmed kan du använda de i många år.

Byggklossarna är tillverkade av kvalitetssäkert material som är enkelt att rengöra. Du torkar snabbt och lätt av dem med en fuktig trasa. Vid svårare fläckar kan du använda en miljövänlig spray, gärna fri från kemikalier. Själva klossarna är nämligen just det – fria från skadliga kemikalier och substanser.