BEBIS KLOSSAR

BEBIS KLOSSAR

Bebis klossar – för de allra minsta barnen vill man gärna skapa en så pass trygg och säker lekyta som möjligt. Samtidigt vill man ha en lekplats i hemmet som stimulerar barnens lek och utveckling. Det är ingen enkel kombination men du kan enkelt ordna båda två delarna med hjälp av mjuka klossar för din bebis.

Med mjuka klossar i hemmet kan alla dina småbarn leka under trygga förhållanden och utforska sin omgivning. Det allra bästa är dock att deras motorik och fantasi utmanas redan från första början.

Mjuka klossar för bebisar ger stimulerande lekyta

När din bebis börjar krypa omkring på golvet för att upptäcka världen är det bra att införskaffa leksaker av hög kvalitet som främjar dess lust att upptäcka. Barn kan leka och utvecklas i alla typer av miljöer. Om du placerar ditt barn i en ideal miljö för lärande och lek kan du dock styra ditt barns utveckling. Det är något som gäller även för små bebisar. Ge din bebis de leksaker som främjar utvecklingen maximalt.

Klossar för en bebis är en perfekt leksak. De är mjuka och färgglada. De drar år sig din bebis uppmärksamhet och står stadigt och stabilt på golvet. Deras lätta vikt gör de enkla att till exempel lyfta upp. Samtidigt är de så pass lätta att inget barn kan fastna under dem eller skada sig på dem.

Mjuka klossar för din bebis utvecklar bebisen motorik. Barnet får krypa runt på klossarna och det går både uppför och nedför. Dessutom kan äldre bebisar bygga med dem. De kommer ha roligt och öva allt från logik till kreativitet redan vid ung ålder.

Klossar för bebisar främjar deras motorik

Klossar för en bebis främjar barns motorik och fantasi. De utgör det perfekta verktyget för dem när de ska upptäcka världen och lära sig om gravitation, fart och utmaningar. Klossarna ger din bebis en bra miljö för såväl lek som lärande.

Dessa mjuka klossar för din bebis tåls att bitas på, kastas med, krypas på och dreglas över. De är tillverkade för de minsta bebisarna och yngsta småbarnen. När din bebis växer kan de dessutom antingen sparas till nästa bebisgeneration i familjen eller användas även för de större barnens lek.

Miljövänliga mjuka klossar för bebis i återvunnet material

De mjuka klossar för din bebis som säljs är tillverkade med de allra minsta barnen i åtanke. De passar barn från 6 till 36 månader.

Klossar för en bebis är tillverkade av återvunnet material fria från skadliga substanser, något som gör de både klimatvänliga och säkra för ditt barn. Själva klossarna för din bebis är tillverkade av materialet polyetenskum. Yttermaterialet är gjort av konstgjort vinyl-läder. Detta ger mjuka kuddar för din bebis som är hållbara och av hög kvalitet.

Sist men inte minst, när ditt barn kryper runt på golvet är det viktigt att hålla det rent och fräscht. Det är därför enkelt att torka av och rengöra de olika kuddarna. Använd en fuktig trasa för att torka av dem med jämna mellanrum, då håller de sig fräscha extra länge.