Världens bästa doppresent 2020

 

Världens bästa doppresent 2020 – vi listar upp ett unikt urval med doppresenter som är passande för 2020. Vi lovar att vi ser bort från traditionella och klassiska doppresenter och fokuserar endast på doppresenter som växer i popularitet och hamnar i framkant under kommande åren.

Mest populära doppresenter under 2019 har varit till exempel födelsetavla, sparbössa, snuttefilt och silversked. Dessa doppresenter kommer hålla popularitet även under 2020. Däremot kommer man under 2020  ha full fokus på ekologiska, miljövänliga, hållbara och giftfria doppresenter. Då vi på Only Handmade brinner för hantverk och kommer därför lista upp ett smalt men unikt urval med världens bästa doppresenter 2020. Och såklart tar vi hänsyn till hållbarhet, användbarhet och långsiktighet. För oss det viktigt att doppresenter vi tipsar om är både ekologiska, unika och barnvänliga. En doppresent ska helst vara användbar för det lilla barnet.  Ett extra plus i kanten är om doppresenten även glädjer andra familjemedlemmar såsom föräldrar.

Top 6 – Världens bästa doppresent 2020

Så vad är då världens bästa doppresenter i 2020? Här listar vi upp top 6 världens bästa doppresenter som vi vet kommer göra stor succé hos många dop firare ute på landet!

1. Nattlampa

Pris: 899 – 1199 kr

Nattlampa från Only Handmade

Helst i härliga djurmotiv eller varför inte traktor, ballerina eller bil. Barn älskar verkligen djur och bilar. Dessutom är en gosig nattlampa väldigt användbar för både den ammande mamman eller pappan som byter blöjor på det lilla barnet under natten. När barnet är redo att börja sova i sitt eget rum kan nattlampan följa med och kommer bjuda på en härlig trygghetskänsla. Ett fantastiskt vackert hantverk där ingen lampa är den andra lik – världens bästa doppresent 2020. Vill du köpa din nattlampa från Only Handmade vill vi bjuda dig på en rabattkod på 100 kr – använd lampa100 i kassan.

2. Babygunga

Pris: 999 – 1499 kr

Babygunga från Videung Of Sweden - världens bästa doppresent 2020

Baby och barn ÄLSKAR att gunga. Videung of Sweden bjuder på en innovativ och långsiktig lösning som går att använda upp till 3 års ålder! Världens bästa doppresent som ger mycket glädje och avlastning för hela familjen. Värt att lägga till är att babygungan är svensktillverkad och designad i Sverige. Passar utmärkt i det skandinaviska hemmet. En ekologisk doppresent som är unik på alla sätt och vis. Videung of Sweden är en nykomling på marknaden men deras babygungor har redan hittat hem till tusentals familjer. Vill du köpa din babygunga hos oss på Only Handmade vill vi bjuda dig på en rabattkod på 200 kr – använd videung200 i kassan.

3. Barnpall – en doppresent istället för matset

Pris: 99 – 1799 kr

Barnpall från Only Handmade

Matset är en klassiskt doppresent. Men vi vill gärna utmana den tanken lite och tipsa om en hjälpa till pall istället. En pedagogisk doppresent som engagerar barn i vardagliga sysslor. Barnpall eller hjälpa till stolen som det också kallas för grundas på montessoripedagogiken som är ett barncentrerat lärande. Vill du läsa mer om barnpall kan du göra det här – Jämför olika barnpallar.  En pedagogisk och rolig doppresent som kommer definitivt att uppskattas av alla familjemedlemmar.

4. Trägunga  

Pris: 1499 – 1799 kr

Trägunga - världens bästa doppresent 2020
En härlig retroklassiker i snyggare design. Just denna doppresent utvecklar barnets motorik, balans och koordination. För mindre barn kan trägungan användas precis som namnet säger – gunga. Et tips är att lägga ett mjukt fårskinn inuti gungan, så att det blir gosigare för babyn. När barnet växer kan det även användas som rutschkana, balansbräda och mycket annat. Trägungan kan användas upp till 7 års ålder. En hållbar och multifunktionell lösning som växer tillsammans med barnet.

5. Handstickad babyfilt – DIY doppresent

En perfekt gör det själv doppresent! Vi rekommenderar dock att du använder merinoull som andas bra och känns mjukt och härligt mot en babys hud.

6. Sist men inte minst – Plantera ett träd

Både miljövänligt och pedagogiskt – fint att följa hur träd växer.

Rekommenderad vidare läsning:

Tips på annorlunda och originella doppresenter

Baby shower – allt från presenttips till mat

Leksaker 1 år – den ultimata guiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *