Om oss

Om oss

Om oss

Only Handmade är ett svenskt e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Vi har endast ekologiska handtillverkade produkter som är både utvecklande och pedagogiska för ditt barn. Vårt mål är att erbjuda dig som kund ett unikt urval med barn- och babyprodukter till rimliga priser. Leksaker vars grundtanke baserar på Montessoripedagogiken – ett barncentrerat lärande. Vi ser helt bort från plast och massproduktion. Bland urvalet kan du hitta unika handtillverkade och ekologiska leksaker såsom barngungorbabygungorhjälpa till palltipitältpikler triangel med rutschkanasaccosäck för barnhandmålade nattlampor och mycket, mycket mer!

Om oss - Only Handmade

Only Handmade etablerades 2017 och vi finns i Sverige. Vår verksamhet har huvudkontor i Stockholm. Vi har ett lager på utvalda produkter och dessutom använder vi oss även av dropshipping. Vilket betyder att du som kund kommer få ditt paket levererat direkt från tillverkaren som i vissa fall befinner sig i ett annat europeiskt land och inte från ett centrallager i Sverige. Lagervaror skickas direkt från lagret i Stockholm. Leveranstiden på lagervaror är 1 – 3 arbetsdagar inom Sverige.

Vi på Only Handmade hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon, vi erbjuder 14 dagars öppet köp och säker och trygg e-handel. Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på maria@onlyhandmade.se. Du är även välkommen att följa oss på Facebook och Instagram.

Bolagsinformation:

Happy Kids Scandinavia OU

Lastekodu 25

10113 Tallinn

VAT: EE102341353
Org: 11536175

Varma hälsningar,

Maria