Saccosäck

En saccosäck som även heter sittsäck är en praktisk och likaså vacker inredningsdetalj som barn absolut älskar. Saccosäck är en härlig sittsäck som är fylld med giftfria polystyren-kulor och väger lite, så barn kan lätt lyfta runt den om så önskas. Här kan du hitta ett brett urval med barnvänliga och giftfria saccosäckar i olika färgkombinationer och former. Klädseln på sittsäcken är avtagbar på alla våra produkter och går lätt att rengöra. Ta även en titt på våra golvkuddar eller sittpuffar.

Två certifikat vi använder oss av vid tillverkningen av saccosäckarna:
Saccosäck från Only Handmade - gift- och kemikaliefri

Sittsäck – den smarta inredningen 

En sittsäck är högt uppskattad hos familjens allra minsta. Dessa sittsäckar är något mindre i storlek med hänsyn till barnens komfort och tyget som är givetvis fri från gifter. Med dessa underbara sittmöbler får barn vara just barn – tyg-delen går lätt att plocka bort med ett blixtlås och maskintvätta. Alla våra mjuka och gosiga golvkuddar är fyllda med polystyren-kulor som gör att säcken lätt tar form efter den som sitter på den och skapar en mysig atmosfär runtomkring en.

En sittsäck är en perfekt inredningsdetalj i barnrummet där barn kan njuta av sagostunder med maximal mysfaktor eller varför inte bygga en låtsas båt av säcken och drömma sig iväg på äventyr. Sittsäcken ger barnen oändligt med möjligheter till kreativa aktiviteter, uppmuntrar till nya lekar och ger näring till fantasin. Dessutom kan säcken vara ett härligt, mjukt och gosigt ställe för att varva ner och vila. Läs mer om barnrumsinspo!

Välj mellan klassisk saccosäck eller sittsäck med kaninöron

Bland urvalet hittar du klassisk saccosäck och lite roligare varianter. Exempelvis sittsäck Bunny som är lekfull och bjuder på mycket glädje. Sittsäck Bunny i sammet är med stora kaninöron och finns i grått, rosa och blått. Tyget är av sammet, vilket gör den extra mjuk och härlig. Bland våra klassiska giftfria saccosäckar hittar du vackert fiskbensmönster i rosa och gult som är blandat med vitt. Eller superfina enfärgade saccosäckar som är enkla att anpassa med hemmet. Välj mellan rosa saccosäck, blå, gul eller grå saccosäck.

Sittsäck & saccosäck från Only Handmade

Klädseln på alla våra sittsäckar är tvättbara och säckarna går lätt att återfyllas med polystyren-kulor om man upplever att behovet finns där. Bland urvalet kan du hitta en mängd av olika giftfria saccosäckar som passar både pojkar och flickor i alla åldrar!

Hos oss hittar du fina och bekväma saccosäckar för barn som är 100% handtillverkade med mycket kärlek. Då alla våra saccosäck är handgjorda blir varje produkt unik och ensam i sitt slag. Tygen som används är noggrant utvalda, gift- och kemikaliefria, samt givetvis OEKO-TEX certifierade. När det kommer till designen på våra sittsäckar har vi alltid barnens bekvämlighet i fokus. Dessa underbara barnmöbler ska såklart se trevliga ut men känslan att sitta i en ska vara oförglömlig. Saccosäcken rekommenderas för barn från 6 månader. Läs även våra bästa tips om julklappar för barn och leksaker 2 år.

Saccosäck eller sittsäck – tips att tänka på

Väljer du köpa din saccosäck någon annanstans än hos oss på Only Handmade vill vi ge dig lite tips att tänka på:

  1. Dubbelkolla att saccosäcken är tillverkad av just OEKO-TEX certifierad tyg. Certifikatet visar att tyget har genomgått standardiserade tester och är fritt från skadliga kemikalier.
  2. En annan sak att tänka på är om tyget på saccosäcken är avtagbart. Gärna med blixtlås och ett tyg som tål maskintvätt. Olyckor händer, och med alla föräldrar i åtanke är just den möjligheten högt uppskattad.
  3. När det kommer till fyllningen i saccosäckar för barn så ska de vara fyllda med EPS polystyren-kulor, som också är fria från gifter och kemikalier. En bra detalj är även att inner-säcken går att öppna och stänga med blixtlås. På det sättet går saccosäcken lätt att återfylla med polystyren-kulor när behovet uppstår. Alla polystyren-kulor krymper med tiden, beroende på hur frekvent sittkudden kommer till användning såklart. Fyllningen går enkelt att beställa online, googla bara EPS polystyren-kulor så får du fram ett brett urval.