Golvkuddar

Golvkuddar som inte bara är otroligt praktiska utan även stilrena som inredningsdetalj. Tack vare sin storlek är de lika uppskattade av barn som vuxna. Dessa golvkuddar och sittkuddar fungerar utmärkt som ryggstöd för vuxna som spenderar många timmar på golvet lekandes med de små. Här kan du hitta ett brett urval av sittkuddar tillverkade i olika material och mönster. Kombinera golvkudden med matchande saccosäck eller tipitält.

Stora kuddar till golvet – genomtänkta golvkuddar och sittkuddar för familjens alla medlemmar

Leta du efter fina kuddar till barnrummet? Här har vi ett brett urval av golvkuddar och sittsäckar som är både praktiska och höjer mysfaktorn till en helt ny nivå.  Här hittar du ett brett urval av golvkuddar och sittkuddar i fler olika färgkombinationer. Alla våra golvkuddar för barn är 100% handgjorda och i högsta kvalité. Bland färgvalen hittar du blått, rosa, grått, vitt, mint, gult och både enfärgade eller mönstrade. Supersköna golvkuddar och sittkuddar som snabbt blir en favorit för både små och stora barn. I dessa sittmöbler är det mysigt att sjunka ner och låta den rörliga fyllningen av polyesterpärlor forma sig efter kroppen. Alla kuddar är tillverkad i 100% bomull  eller sammet som självklart är giftfri, barnvänlig och OEKO-TEX certifierad. En mycket smakfull och praktisk inredningsdetalj för båda barn- och vardagsrummet och som dessutom uppskattas högt av barn.

Golvkuddar och stora sittkuddar till golvet

Golvkudde & sittkudde för barn

Dessa fantastiska runda golvkuddar, som även heter för sittpuffar eller sittsäckar för barn, ger familjens allra minsta medlemmar en ypperligt bekväm, mjuk och mysig grund att sitta på i hela hemmet. Dessutom slipper barnen att sitta på kalla golv. Ett enkelt och praktiskt sätt att skapa ett mysigt och ombonat barnrum eller varför inte dekorera en koja inomhus eller sänghimlen med dessa härliga golvkuddar. På så sätt kan du skapa en magisk värld för lekar, mysstunder och sagoläsning. Alla ni som är föräldrar vet hur många timmar man spenderar på golvet med familjens allra minsta medlemmar, och vi på Only Handmade vill göra livet enklare för småbarnsföräldrar.

Dessa sittmöbler går även utmärkt att använda även av vuxna som leker med barnen på golvet, båda som stöd för exempelvis ryggen eller som avlastningskudde. Kudden ger även utmärkt stöd för barnen som börjar sitta självständigt men är i inlärnings fasen. Runda golvkuddar är mycket uppskattade när man har små gäster över då den ger en extra sittplats för dig eller dina vänner. Golvkudden är smidig att placeras exempelvis under sängen om man inte vill använda kudden för tillfället. Golvkuddar finns i olika färger för både pojkar och flickor. I utbudet kan du hitta färger såsom gult, mint, gråttblått och rosa golvkuddar.  Dessa fina kuddar till barnrummet är stilrena och passar fint i sin enkla design med resten av hemmet. Sittkuddarna till barnrummet är mycket lätta och tillverkade med båda barn och vuxna i åtanke.

Giftfria och barnvänliga tyger – golvkuddar och sittkuddar för barnrummet

Tyget som vi använder är tåligt, barnvänligt, giftfritt och högkvalitativt. För att glädja alla föräldrar är tyget tvättbart i 30 °C. Golvkuddarna består av ett yttre kuddfodral som är enkelt att öppna med blixtlås för att rengöra, samt en inre kudde som är fylld med polyesterpärlor. Även innerkudden går att öppna med blixtlås om man skulle behöva fylla kudden med nya polyesterpärlor. För minstingarna kan detta även användas som ligg-säck då den stora kudden tar snabbt form efter den som sitter eller ligger på den. En väldigt praktisk och smakfull present för båda barn och föräldrar, passar fint för barn och vuxna i alla åldrar.