Bollhav

Bollhav

Bollhav – skapa ett eget lekland hemma

Nu kan leklandet flytta hem med ett helt eget bollhav! Här hittar du ett brett sortiment av superpopulära och moderna handtillverkade bollhav från Misioo. Bland urvalet kan du hitta bollhav för baby och barn till kanonpriser i olika storlekar och färger. Välj material i sammet, bomull eller vattentätt tyg. Vi har bollhav för utomhus eller inomhus användning.

Varför köpa ett bollhav? – här kommer 7 anledningar:

  • De bjuder på mycket glädje för barnen
  • Du har möjlighet att välja mellan flera olika färger & storlekar
  • Alla material som är gift- och kemikaliefria
  • Bollhav ger utrymme för kreativa och påhittiga lekar – används som låtsas båt, bil eller lägg en sänghimmel över bollhavet och skapa en mysig oas
  • Enkel att rengöra med alla föräldrar i åtanke, avtagbart överdrag som går att öppna med en dragkedja
  • 100% hantverk i högsta kvalité
  • Unik & barnvänlig design för alla smaker & tillfällen

Ett bollhav är en magisk plats för både avslappning och lek som dessutom ger ett extra lyft i barnrumsinredningen eller i trädgården. Skapa en lekhörna, barnpool eller ett eget litet lekland – komplettera med en rutschkana eller en sänghimmel för att maximera glädjen och lekupplevelsen.

Alla bollhavsbollar är giftfria och barnvänliga. Plastbollarna ingår alltid, antalet beror på bollhavets storlek. Vid köp av en av de stora modellerna ingår hela 700 lätta plastbollar! Fri frakt!

Bollhav för barn

Ett eget bollhav är lite av en av en önskedröm för varje familjemedlem, en dröm som nu kan gå i uppfyllelse med Only Handmades bollhav för barn. Den häftigt euforiska känslan som man annars bara kommer åt på diverse lekland och lekhörnor kan nu flytta hem, och dessutom på ett stiligt vis då samtliga bollhav från Misioo är handtillverkade! Dessutom har vi även haft föräldrarna i åtanke när produkterna valts ut och därav även det generösa utbudet av stilrena färger och material som ekar bra med resterande heminredning. Välj en stänk färg i smakfulla kombinationer eller gå i en mer renodlad skandinavisk design med gråa och silvriga nyanser.

Oavsett ålder på familjemedlemmarna så passar dessa bollhav hemma på ett alldeles utmärkt sätt. Tack vare skumgummifyllnaden i dess väggar är både golvet och kanterna mjuka och sköna. En fröjd att luta sig mot i en liten lekpaus och du behöver inte vara rädd för att barnet exempelvis skulle ramla och slå sig mot kanten. De egenskaperna gör det även till ett utmärkt bollhav för bebisar, som dessutom har fördelen att avgränsa eventuella rymningsförsök när bebisen kommer in i en ålder av hastigt krypande. Fördelaktigt kan bollhavet först agera som en mys-pöl för att allt eftersom börja fyllas med bollhavsbollar.

Beställer du bollhav från Only Handmade skickar vi givetvis med giftfria bollhavsbollar som hör till. Att även tillbehören till våra hantverk är giftfria och barnsäkra är av yttersta vikt för oss då de minsta familjemedlemmarnas säkerhet alltid kommer först. De stora modellerna innehåller dessutom hela 700 bollhavsbollar! En annan absolut fördel som säkerligen är uppskattad av varenda förälder är att samtliga bollhavsöverdrag är avtagbara och tål maskintvätt. En genomtänkt funktion som kan bli en räddare i nöden och förlänga bollhavets livslängd med många år.

Rosa bollhav i sammet med vita och silver färgade plastbollar

Bollhav Misioo 

Hos oss på Only Handmade hittar du många superfina bollhav från Misioo. Alla produkter från Misioo är uteslutande hantverk av högsta kvalité. Produkterna tillverkas i Polen och säljs överallt i Europa. Genom att investera i ett Misioo bollhav ger du ditt barn en bekväm, genomtänkt och väldigt rolig leksak som dessutom bjuder på glädje och många timmars lek. De lägger stor vikt i detaljerna och allt material som används är barnvänligt och allergifritt, från överdraget till fyllningen.

En annan fördel är att leken i bollhaven inte i sig är väderberoende. Under årets fina månader kan det vara riktigt skönt att ha bollhavet ute i trädgården eller exempelvis på altanen. Håller sig inte vädret fint  är det även väldigt enkelt att lyfta in bollhavet i sin helhet inomhus. Leken kan fortsätta utan avbrott och sura miner hör på så sätt till det förgångna. Det samma kan man dock inte säga om bassänger i samma läge.

Misioo har tagit Skandinavien med storm under de senaste åren och deras genomtänkta design har hittat hem till många barn i Sverige. Alla deras bollhav är matchande med stora lekmattor i skumgummi och underbara inomhus rutschkanor och sänghimlar. Skapa ett unikt och genomtänkt barnrum med Misioos smarta design som barn verkligen använder och får mycket glädje av.

Barn leker med Misioo bollhav och rutschkana

Alla Misioo produkter går att kombinera ihop och på så sätt  skapa en helhetskänsla i ditt barnrum. Låt fantasin bara flöda – komplettera ditt bollhav med rutschkana – för ännu mer aktiva lekar. Eller varför inte med en mjuk och stor lekmatta – i fall ditt barn skulle vilja göra stora kaninhopp ur bollhavet. På det sättet skapar du en mjuk och härlig grund att landa på. Eller varför inte med en vacker sänghimmel från samma märke – så skapar du en lugn oas där ditt barn kan vila och mysa.