Barnfåtöljer

Barnfåtölj i skumgummi och sammet

En barnfåtölj är en mindre möbelmodell för barnrummet som är anpassad för barnets storlek och bekvämlighet. Hos oss hittar du snygga handtillverkade barnfåtöljer i retrostil. Dessa mjuka barnfåtöljer är tillverkade av sammet, skumgummi och trä.

Skapa ett härligt och stiligt ställe för ditt barn att bläddra i böcker, njuta av en favoritfilm eller bara vila. Kombinera din barnfåtölj med ett handtillverkat barnbord i bokträ som är anpassad efter fåtöljens storlek. Just dessa barnmöbler uppskattas av barn från 1-år och kan användas upp till 50 kg. Ta gärna en titt bland våra golvkuddarsaccosäckar och sittpuffar för barn och barnrummet.

Alla våra barnmöbler är:

  • Tillverkad med kärlek – 100% hantverk
  • Unik färg och form
  • Barnfåtölj fylld med naturligt skumgummi
  • Överdraget är i sammet
  • Designad utifrån barnets komfort
  • EKO-TEX certifierade tyger
  • Kombinera ihop olika färger – såsom rosa med grå barnfåtölj
  • Möjlighet att köpa till anpassat barnbord i samma stil
  • Tidlös design som kan användas länge

Dessa fina möbler passar utmärkt som födelsedagspresent för både pojkar och flickor. Bland färgerna hittar du gul, mintgrön, grå och rosa barnfåtölj. Hos oss hittar du fina och unika fåtöljer för barnrummet.

Retro fåtölj för din barnrumsinredning

Letar du efter unik barnrumsinredning – en retro fåtölj lyfter barnrummet och ger inredningen en helt egen touch. Alla våra barnfåtöljer är 100% hantverk som tillverkas på beställning till våra små kunder. Att inreda ditt barnrum eller skapa en lekhörna i vardagsrummet är inte alltid det enklaste uppdraget. Vi erbjuder dig en barnvänlig design som går lätt att anpassa med resten av det skandinaviska hemmet. Hitta din fåtölj online hos oss!

Barnmöbler i retrostil innebär en nyproduktion av en stil inspirerad av en tidigare tidsperiod. Dessa skandinaviska retro fåtöljer är tidlösa i sin design och kan användas av flera generationer. Alla våra barnfåtöljer är designade utifrån barnets komfort med hållbarhet i centrum. Med dessa fina barnmöbler har vi skapat en imitation av en snygg vuxen fåtölj där fokus sitter i detaljerna.

Alla dessa barnmöbler som du hittar i utbudet har dekorativa knappar som höjer stämningen och designen. Knapparnas färg skiljer sig från tyget, för att ge mer effekt för din barnrumsinredning. Exempelvis har rosa barnfåtölj vita knappar och grå barnfåtölj gula knappar. Tygvalet för sätet och ryggdelen är mjuk sammet som ger en härlig vintage känsla. Armstöden är tillverkade av bokträd och är väldigt lika armstöden på en vuxenfåtölj.

Retrotender i barnrumsinredningen kommer och går men dessa snygga fåtöljer är tidlösa i sin design och bjuder på komfort för barnen. Välj mellan olika färglösningar och hitta din inspiration hos oss. Vill du inreda ditt barnrum i mer skandinavisk stil erbjuder vi ljusgrå och grå toner. Känner du för färgglada lösningar hittar du färger så som fuchsia, mintgrön, gul och rosa barnfåtölj i sortimentet. Eller varför inte kombinera ihop dessa härliga färger och skapa någonting helt unikt.

Småbarn vill oftast härma sina föräldrar – så vad kan vara en bättre investering än att ge ditt barn en fåtölj i lite mindre format men som liknar en vuxenmöbel. Med dessa snygga fåtöljer skapar du en härlig lekhörna för ditt barn, vilket definitivt kommer bli en stor favorit. Komplettera gärna fåtöljen med ett barnbord i samma stil – på det sättet skapar du en komplett inredning för ditt barnrum.