Top 3 bästsäljare & första året som egenföretagare

 

Top 3 bästsäljare & första året som egenföretagare

Nu tänkte jag sammanfatta året som varit! Only Handmade har knappt existerat ett år och resan har varit otroligt spännande och givande på alla sätt och vis. Vi har behövt tänka om, börja om & göra om flera gånger – men det är just det fina med Only Handmade – vi växer, lär oss & utvecklas. Jag – mamma Maria som driver Only Handmade är så himla tacksam för er alla som peppat, stöttat, hjälp till & tyckt till – det ger så mycket så det är svårt att sätta ord på det! Vi kommer fortsätta våran resa & redan i januari lovar vi nya spännande produkter

Till er som inte känner oss så bra ännu växte iden att starta en liten butik för barn med unika handtillverkade produkter fram med mina tvillingstjejers ankomst till världen sommaren 2017. Efter lite om, men, när & hur blev önskan så stark så det var bara att börja. Våran nisch är hantverk & gungor – det älskar vi!!! Mina barn – Nicole & Bianca är den största inspirations- & motivationskällan till allt ni hittar i butiken. Alla våra produkter är barnvänliga, hållbara & säkra – kvalitén i fokus, säkerheter i centrum & våra stora och små kunder i hjärtat!

För att sammanfatta året 2018 kör jag 2 topplistor – jag är van vid att ha två av allt  Så här kommer jag lyfta Only Handmades 3 bästsäljare & 3 projekt vi är stolta över som genomfördes under årets gång.

Top 3 Bästsäljare under 2018 hos Only Handmade:

1. Babygunga Calm

2. Saccosäck Kaninis

3. Tipitält där lekmatta och kuddar ingår

Klicka gärna på produkten om ni vill se vilken modell & färg jag menar.

Top 3 Projekt 2018 vi är stolta över:

1.      En hängstol från Only Handmade kommer vara med i TV programmet Sofias Änglar, där gungan förhoppningsvis sprider mycket glädje och höjer mysfaktorn för familjen som verkligen behöver det.

2.      Vi fick leverera 6000 plastbollar till en filminspelning. Bollarna används vanligtvis i ett bollhav, ca 200 stycken per bollhav. Så 6000 plastbollar för filminspelningen var verkligen ett annorlunda projekt!

3.       På Jönköpings stadsbiblioteks barnavdelning kan ni hitta inredning från Only Handmade –  jag hoppas hjärtligt att många, många barn kommer hitta läsglädjen i Jönköping.

Snip snap snut nu är topplistorna slut!

Vi på Only Handmade vill passa på och önska er alla God Jul & gott nytt år!! 

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *