Nya produkter & hantverk på gång!

 

Skolan har redan börjat, de flesta är tillbaka på dagis, på jobbet, bilköerna är långa och tråkiga – det kan betyda bara en sak – hösten närmar sig sakta men säkert. Vi alla har nya utmaningar och äventyr framför oss – riktigt spännande! Hoppas ni som följer oss på Only Handmade har haft det underbart under sommaren och är nu laddade inför hösten, för att det är vi.

Vi på Only Handmade har haft en härlig sommar med kanonvärme, som jag mamma Maria tillsammans med hunden Smulan upplevde något för mycket under vissa dagar. Tjejerna och pappa K verkade dock stortrivas – kul för dem! Vi har varit i Estland med hela familjen under några veckor och hälsat på våra väderfulla och helt fantastiska leverantörer. Här kommer en liten bild på oss i sommarvärmen.

Only Handmade har under sommaren släppt en helt ny kollektion med amningssmycken. Men det som jag så gärna vill dela med er här att vi har så, så, så spännande nya produkter på väg in! Inför kommande veckor kommer ni få ta del av bollhav, superstora prydnadskuddar, balansbrädor, nya sänghimlar mm. Balansbrädorna är verkligen unika, supersnygga och praktiska!!! Jag lovar – ni kommer älska dessa underbara balansbrädor som även kan fungera som babygunga, trappa, brygga – eller egentligen vadsomhelst – låt fantasin bara flöda! Här får ni ett litet smakprov.

Allting i vårt sortiment är såklart 100% handtillverkat! Blir fortfarande inte trött på att upprepa det 😊 Vi ÄLSKAR hantverk!!! Så håll er uppdaterad, följ oss på Insta @onlyhandmade.se eller på Facebook. Vi utesluter inte möjligheten för en liten tävling i sociala medier inom kort – så FÖLJ oss och dela gärna med er om era tankar och bilder med produkter ni köpt från oss.

Ha en underbar början av hösten nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *