Babysitter – för en naturlig gungstund

 

Babysitter från Videung of Sweden

En babysitter fungerar som avlastning och stöd till föräldrar och därför är det även viktigt att ditt barn trivs i sin babysitter. På  marknaden finns det ett brett urval med babysitters. Du kan hitta allt från elektroniska Moweo babysitters till klassiska svenska BabyBjörn babysitters.

Vi på Only Handmade vill gärna lyfta ett svensk varumärke – Videung of Sweden, en nykomling som bjuder på skandinaviska och högkvalitativa babysitters som är hållbara, ergonomiska, trygga och bjuder på mycket glädje. Hos Videung of Sweden hittar du en genomtänkt svensk design med touch av innovation.

Babysitter med en naturlig gung från Videung of Sweden

Skillnaden från andra babysitters på marknaden är att Videung of Sweden`s babysitter går att använda från 3 månader och upp tills dess att barnet har fyllt tre år med maximal vikt på 40 kg. Babysittern växer tillsammans med barnet och går att reglera från helt liggande till sittande. Ju äldre din baby blir desto mer växer nyfikenhet, då kan du lätt reglera gungan till sittande så att din baby kan titta runt och njuta av gungstunden.

Babysittern från Videung of Sweden bjuder på:

  • Långsiktig avlastning för föräldrarna
  • Ergonomisk och trygg gungstund för din baby
  • Barn ÄLSKAR att gunga – en riktig favorit och glädjespridare
  • Tester har visat att babysittern har en lugnande effekt som gör att små barn lätt kommer till ro
  • Babysittern stannar av sig självt i lugnt tempo som också gör att din baby inte blir van med att sova i vaggande rörelser

Babysitter - svensk design och skandinavisk stil med dalahästar

Du slipper även orosmoment såsom att babysitter välter eller att små fingrar hamnar i kläm. Däremot har vi några goda råd till dig som du kan tänka på.

Några goda råd

  • Säkerställ dig om att babysittern är fastmonterad på ett lämpligt och säkert sätt. Anpassat till den miljön och de förhållanden där gungan används.
  • Montera babysittern i lämplig höjd så att barnets fötter inte når golvet.
  • Vi rekommenderar att du även kontrollerar knutarna genom att tyngdbelasta hela babysittern innan användning.

Sist men inte minst, genom att dela gungglädjen med ditt barn skapar du ett fint samspel mellan dig och barnet. Sjung lite, busa, kittla barnets små fötter – delad glädje är dubbel glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *